Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Lazer Epilasyon Yöntemleri Nelerdir?

Lazer Epilasyon Yöntemleri Nelerdir?

haber haber - - 6 dk okuma süresi
10 0

Lazer Epilasyon Yöntemleri Nelerdir?

Sarıyer Lazer epilasyon ile İstenmeyen tüylerden kurtulun İstenmeyen tüyler hem kadınlar hem de erkekler için estetik bir endişe kaynağıdır. Lazer epilasyondan en iyi sonucu alabilmek için işlemin profesyonel bir ekipman kullanılarak profesyonelce yapılması çok önemlidir.

Bu nedenleSarıyer Lazer epilasyon firmamızdan hizmet alabilirsiniz. Lazer epilasyonun amacı kılları oluşturan kök hücrelerin işlevini yok etmektir. Melanin adı verilen kıl yapısındaki siyah pigment tarafından lazer ışınının emilmesiyle oluşan ani yüksek ısı enerjisi kılları üreten kök hücrelere zarar verir. Siyah kıl yani melanin oranı yüksek kıllar kıl dökülmesinden daha fazla etkilenir ancak beyaz kılın etkileri yok denecek kadar azdır.

Lazer Epilasyon Nedir?

Lazerler uyarılmış ışınlardan elde edilen ışınlardır ve tıptan estetik gibi birçok alanda kullanılmaktadır. Kozmetik ve psikososyal bir sorun olan kıl dökülmesini gidermek için kullanılan lazer epilasyon, yaklaşık 25 yıldır kullanılan bir yöntemdir. Sarıyer Lazer epilasyon bu yöntemi uygulanmaktadır.

Lazer Epilasyonun Avantajları Nelerdir?

Lazer epilasyonun kadınlar da ve erkeklerde faydası çoktur. Bizlere sağlamış olduğu faydaları kısaca birkaçını şu şekilde sıralayabiliriz.

Güven: Lazer epilasyon, istenmeyen tüylerden kurtulmanın son derece etkili bir yöntemidir. 1997 yılında FDA (Gıda ve İlaç Dairesi) tarafından güvenli ve etkili bir yöntem olarak onaylanmıştır. Çok sayıda çalışma ve klinik denemeler sonucunda dünya çapında güvenli bir teknoloji olarak kabul edilmiştir. Beşiktaş Lazer epilasyon yaygın olarak kullanılmaktadır.

Ağrısız ve Rahat: Lazer epilasyon artık gelişmiş teknolojilerle neredeyse ağrısız hale geliyor. Buz Lazer patentli ICE teknolojisi ile lazer epilasyonu bir sonraki seviyeye taşıyor. Epilasyon sırasında cildi 3°C’ye kadar soğutan Buz Lazer ağrıyı en aza indirir ve tamamen ağrısız bir işlem sağlar. Ciltte yarattığı tazelik hissi ile son derece rahat bir epilasyon etkisi sağlar. Beşiktaş Lazer epilasyon ağrısız ve rahattır.

Yan Etki Yok: İstenmeyen tüyleri almak için tıraş olmak gibi yöntemler kesiklere neden olabilirken ağda yapmak ciltte tahrişe ve kızarıklıklara neden olabilir. Lazer epilasyon FDA onaylı ekipmanla eğitilmiş kişiler Beşiktaşlazerepilasyon tarafından yapıldığında, yan etki riski neredeyse yok denecek kadar azdır.

Etkili ve Kalıcı Sonuçlar: Küresel olarak kabul edilen kriterler; Beşiktaş lazer epilasyon istenmeyen tüyleri %80 oranında azaltır.

Lazer Epilasyon Kimlere Uygulanabilir?

Lazer epilasyonun yapılabileceği zaman hastanın ilk adet dönemi ile ilgilidir. Genelde 2 yıldır düzenli adet gören kişiler lazer epilasyona başlamalıdır. Yani Levent lazer epilasyon başlama yaşı 16-17 civarındadır. Böylece insan kılı tam olarak gelişmiştir.

Lazer Epilasyon Hangi Bölgelere Uygulanabilir?

Levent lazer epilasyon doğru ekipman kullanılarak vücudun tüm bölgelerine uygulanabilir. Lazer epilasyonun en sık kullanıldığı vücut bölgeleri şu şekilde sıralanabilir:

Lazer koltuk altı epilasyon: Lazer koltuk altı epilasyon genellikle estetik ve hijyenik nedenlerle uygulanır.

Bikini bölgesi epilasyonu: Bikini bölgesi dışındaki tüylerin lazer epilasyon ile alınması olarak tanımlanabilecek bu epilasyon çeşidinin başarı oranı oldukça yüksektir.

Lazer Vajinal Epilasyon: Lazer epilasyon, kalıcı epilasyon isteyenler tarafından o bölgedeki kılların kalınlığına ve yoğunluğuna bağlı olarak yaklaşık 4-6 seans uygulanır.

Lazerle bacak epilasyonu: Ağırlıklı olarak genetik faktörlerin neden olduğu bacak kılları, özellikle alt bacaklar olmak üzere üst bacaklarda ortaya çıkabilir.

Epilasyonda Seans Aralıkları Ne Kadardır?

Lazer epilasyonun etkinliği her kişinin fiziksel ve hormonal yapısına, cilt ve kıl rengine, işlem yapılacak bölgedeki kılların sertliğine göre değişir. Koltuk altı, incik ve bikini bölgesi gibi bölgelerde 4-8 seans, yüz, kol ve sırt gibi bölgelerde ise 6-12 seans gerekebilir.

Epilasyon Sırasında Acı Hissedilir Mi?

Lazer epilasyonda kullanılan lazer deri altı dokulara ve ter bezlerine zarar vermeden sadece kıl köklerini hedef aldığından kullanımı son derece güvenlidir. Ancak ilaç uygulandığında ağrı hissedebilirsiniz.

Epilasyon Sonrasında İz Kalır Mı?

Lazer epilasyon sadece kıl kökünde çalışır. Amaç, kıl kökündeki melanin pigmenti üzerine lazer ışığı yakarak kökte yanmaktır. Lazeri diğer yöntemlerden ayıran en önemli özelliği tüyü çevreleyen dokuya ve köküne zarar vermeden cildinize herhangi bir iz bırakmamasıdır. Bu nedenle işlem sonrasında herhangi bir kısıtlama gerektirmez.

Lazer Epilasyon Fiyatları

Lazer epilasyon fiyatları genellikle yapılan bölge seanslarına göre değişmektedir. Tabi ki fiyatları değiştiren bir diğer etken yapılan merkezlerdir.  Levent lazer epilasyon uygulama fiyatları farlılık göstermektedir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir