Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Adana’nın En İyi Burgercisi

Adana’nın En İyi Burgercisi

haber haber - - 6 dk okuma süresi
11 0

Adana’nın En İyi Burgercisi

Adana’nın en iyi burgercisi olabilmek en iyi kebapçısı olabilmekten daha zordur. Son zamanlarda burger alanında yaşanan gelişmeler ve açılan mekanlar adeta bir rekabet içerisindedir. Fakat bu durum gerçek iyinin yerini asla değiştirmiyor. İnternet üzerinde yapılan araştırmalar, yorumlar, müşteri memnuniyeti ve lezzet festivallerinde tescillenen hamburger efsanemiz müşterileri ile buluşmaya devam ediyor. Adana’nın en iyi burgercisi olma yolunda oldukça büyük emekler veren Fikr-et özellikle et konusunda gösterdiği hassasiyet sayesinde gönülleri fethetmeyi başararak yapılan tüm işlemlerin sağlıklı olduğu konusunda müşterilerine teminat vermekte. Katkı maddesi ve diğer tüm kanserojenlerin etlerimizden ve %100 dana kıymasından yaptığımız köftelerimizden uzak olduğunu bilmenizi isteriz. Helal sertifikamız ile hizmet vermekte ve özellikle et gibi hassas bir konuda müşterilerimiz müsterih olmasını isteriz. Sıhhate verdiğimiz önem ve özen elbette ki karşılığını her geçen gün artan müşteri sayımız ile karışıklığını vermektedir. Her gün yeni müşteriler kazansak da mekanımızın müdavimi olan müşterilerimiz tarafından da oldukça sevilmekte ve sıklıkla tercih edilmekteyiz. Hem yemek organizasyonlarında hem de haftanın yedi günü her zaman hizmet veren restoranımızda bireysel olarak gelen müşterilerimizin uğrak noktasıyız. Özellikle yapılan işlemlerde ve rezervasyonlarda gösterdiğimiz ihtimam müşterilerimiz tarafından oldukça memnuniyete yol açan ve bizleri Adana’nın en iyi burgercisi olma yolunda hızla ilerleten bir noktadır. Sizler de bu yolculukta restoranlarımızda bizlerle buluşun.

Adana’nın En İyi Hamburgercisi

Hamburger, özellikle batı ülkelerde hızlı yemek yani Fastfood olarak tüketilen, gelenekselleşmiş bir lezzettir. Farklı ülkelere göre farklı pişirme ve yapım teknikleri olan bu lezzet tüm dünya tarafından bilinmekte ve hayranları çok olan bir yemek türüdür. Özellikle bizler gibi orta doğu- Akdeniz mutfaklarında da son dönemlerde yerini almış bu lezzeti Adana mutfağına taşıdık. Sadece taşımakla kalmadık oldukça fazla beğeni ve hamburger alanında iltifat da topladık. Adana’nın en iyi hamburgercisi olma yolunda attığımız bu adımlarda lezzet ve yemek festivallerinde dev hamburgerimizle boy gösterdik ve misafirlerimize yaptığımız ikramlardan sonra bu lezzeti tescilledik. %100 dana kıymadan yapığımız herhangi bir kanserojen ve katkı maddesi içermeden helal kesim ve ortamda hazırladığımız köftelerimiz ve burgerlerimiz sayesinde Adana’nın en iyi hamburgercisi unvanını aldık. Fikr-et steak house olarak önce kebap sonra mangal ürünler ve sonrasında da hamburgeri eklediğimiz bu yolculukta her geçen gün menülerimize yenisi eklenmekte. Bu yolculukta özellikle beğenilen hamburgerimizi de her gün daha fazla müşterimizin beğenisine sunmak için şubeleşmeye gidiyoruz. Bu şubeleşme konusunda sizlerin de bizimle iş birliği yaparak en iyi şekilde ilerleyeceğinizi biliyor ve görüşmelerimizi yapmak üzere sizleri Çukurova bölgesinde bulunan mekanımıza bekliyoruz. Hem beraber yiyelim hem de beraber yedirelim. Bu sofralara siz de ortak olarak kazancınızı fikr-et ailesinin çatısı altında sağlayabilirsiniz.

Adana Kebap Dürüm Sipariş

Adana kebap senelerdir Adana mutfağının vazgeçilmezi olan ve ne hikmetse havasından mıdır yoksa suyundan mıdır bilinmez, yerinde yiyince tadı damaklarda kalan bir lezzettir. Özellikle servis hali veya dürüm hali sıklıkla tercih edilen bu kebabı yapmak de servis etmek de oldukça ustalık gerektiren zor ve meşakkatli bir iştir. 1991 yılı Nuh ocakbaşı yıllarından beri müdavimimiz olan müşterilerimiz bugün Fikr-et steak house markasında da kebap lezzetlerimizi doyasıya yaşamakta ve Adana kebap dürüm sipariş yöntemimizi kullanarak da ev konforunda dürümlerimizin tadına doymaktadır. Yapılırken yumuşacık lavaş üzerine sürülen ezmesi, bol yeşillik ve soğanla dürülen, dürüldükçe büyüyen lezzeti ile Adana kebap dürüm sipariş sıklıkla evlere paket yaptığımız kebap türlerindendir. Adana kebap dürüm siparişleriniz için siz de bizlerle yemek sipariş etme platformları veya iletişim adreslerimiz üzerinden irtibata geçebilir ve siparişlerinizi oluşturabilirsiniz. Bunun yanı sıra online platformlarda bulunan interaktif menümüz sayesinde yemek istediğini kategoriden ürünlerimizi seçebilir ve kararınızı verebilirsiniz. Herşey bir tık uzağınızda. Tüm yemeklerimize ulaşmak için https://fikret.dijital.menu adresinden menümüzü inceleyebilir ve (0322) 247 19 19 numaramızdan bizlere ulaşarak siparişlerinizi oluşturabilirsiniz. Ayrıca tüm Fikr-et ayrıcalıklarından yararlanmak için yemek sepeti uygulaması üzerinden de siparişlerinizi verebilir ve ev konforunda kebap keyfini yaşayabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir