Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. MASKİ’den Emirhacılı’ya ziyaret – İGF HABER

MASKİ’den Emirhacılı’ya ziyaret – İGF HABER

haber haber - - 2 dk okuma süresi
10 0

MANİSA (İGFA) – Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu ve MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Salihli ilçesine bağlı Emirhacılı mahallesine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ustamehmetoğlu ve Çevik’e, Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Onur Pabuçcuoğlu, İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Fırat Özcan, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Sibel Alkın Kedersiz ve yetkili personel ile Büyükşehir Belediyesi Salihli Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Mustafa Gün, MASKİ İlçe Şefi Ramazan Tuğrul Kacar ve Karayahşi Mahalle Muhtarı Halil Akaydın da eşlik etti.

Mahalle Muhtarı Mustafa Yüksel ve mahalle sakinlerinin karşıladığı Büyükşehir ve MASKİ heyeti, Emirhacılı mahallesinde hayata geçirilen yatırımların hayırlı olmasını diledi. Programın sonunda, Başkan Ergün’ün hediyeleri Mahalle Muhtarı Mustafa Yüksel ve mahalle sakinlerine takdim edildi. Emirhacılı Mahalle Muhtarı Mustafa Yüksel, “Şu anda Büyükşehir Belediyesi mahallemde büyük hizmetler gerçekleştiriyor. Altyapı ihtiyacımız hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuluyor. Foseptik imalatları yapılıyor. Bunun yanında 3 kilometrelik dere temizlik çalışmaları da sürüyor. Gerçekten Büyükşehir’in bize katkıları çoktur. Cengiz Başkanıma ve emek veren herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İlgili Yazılar