Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Sağlık
  4. »
  5. Karın Germe (Abdominoplasty) Ameliyatı

Karın Germe (Abdominoplasty) Ameliyatı

haber haber - - 6 dk okuma süresi
15 0

Karın Germe (Abdominoplasty) Ameliyatı

Karın gerdirme ameliyatı en ince detayına dek profesyonel anlamda uygulanır. Bu nedenle karın germe ameliyatı dünya genelinden kadın ve erkek hastalar tarafından güvenle tercih edilir. Bu ameliyat türünde karın bölgesi inceltilir ve böylece karın kasları da daha görünür düzeye getirilir.

Diğer estetik tedavilerinde olduğu gibi karın germe ameliyatı bugün modern ameliyathane ve daha da önemlisi daha deneyimli doktor tarafından uygulanır. En iyi ameliyat türlerinden olan karın germe ameliyatı başarı oranı bugün oldukça yüksektir.

Böylece pratik bir şekilde karın bölgesindeki tüm kırışıklık ve deri sarkmasından kurtulabilirsiniz. Abdominoplasty olarak da bilinen bu tedavi uygulamasının riskleri klinikler bazında farklılık gösterir. Bu nedenle karın germe ameliyatı fiyatları inceledikten sonra bu ameliyatı en kaliteli özel doktor klinik merkezinden olabilirsiniz.

Abdominoplasty Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Abdominoplasty ameliyatı en uygun ortamda birkaç saat içerisinde başarılı olarak tamamlanır. Bu nedenle karın germe ameliyatı en güvenilir cerrahi müdahaledir. Bu yöntemde karın kısmındaki yağlar enjeksiyon ya da vakumla alınabilir. Fakat ilk olarak karın germe ameliyatı fiyatları bakmanızı tavsiye ederiz.

Karın Germe Ameliyatına Neden İhtiyaç Duyulur?

Karın gerdirme ameliyatına birçok sebeplerden dolayı yoğun bir biçimde gerek duyulur. Bu ameliyat üzerinden karın bölgesi fit olur. Böylece bireyler yüksek özgüvene sahip olur. Bu bölgedeki fazla yağlar atılarak bireylerin daha kolay bir şekilde hareket etmesi sağlanır. Bu nedenle karın germe ameliyatı fiyatları sürekli incelenir.

Karın Germe Estetiği Kimler İçin Uygundur?

Karın gerdirme estetikleri daha çok karın bölgesinden memnun kalmayanlar için uygundur. Fazla yağlar özellikle de bu bölgede birikir. Karın germe ameliyatı fiyatları özelinde bu durum bireylerin gün boyu özgür bir şekilde hareket edememesine neden olur. Karın bölgesi yağları ayrıca bu bölgenin göbekli olmasına da neden olur.

Karın Germe Ameliyatında İyileşme Süreci

Karın bölgesi gerdirme ameliyatında iyileşme süresi ortalama olarak 7 gün ila 10 gün arasında farklılık gösterir. Bu nedenle karın germe ameliyatı fiyatları sonrasında iyileşme sürecine de dikkat edilmelidir.

Ameliyat Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ameliyat sonrası liposuction gibi karın bölgesi germe işleminde de dikkat edilmesi gerekenler söz konusudur. İlk olarak verilen yağların yeniden alınmamasına dikkat edilmelidir. Karın bölgesinin yeniden deri sarkması ve kırışıklığı yaşamamasına özen gösterilmelidir. Bu kapsamda hareketsiz yaşam yerine hareketli yaşam tarzı oluşturulmalıdır.

Abdominoplasty Ameliyatı Ağrılı Mıdır?

Hayır, karın gerdirme ameliyatı ağrılı ya da sancılı değildir. Çünkü liposuction tedavisi gibi karın germe ameliyatları da ağrısız ortamda uygulanır. Böylece hastalar herhangi huzursuzluk duymadan karın germe seanslarını tamamlar.

Karın Germe Ameliyatında Kullanılan Yöntemler

Karın gerdirme ameliyatlarında cerrahi girişim, lazer ve enjeksiyonla yağların eritilmesi, karın egzersiz çalışmaları uygulanır.

Karın Germe Ameliyatı Fiyatları

Karın bölgesi gerdirme ameliyatları fiyatları bugün daha düşüktür. Bu ameliyat türünü özellikle de İstanbul kliniklerinden yaptırmanız tavsiye edilir. Sosyal medya kanallarından da takip edilen bu özel zayıflatma merkezlerinden diğer estetiklerde olduğu gibi karın germe ameliyatı sonrasında da ödemelerinizi ister nakit ister tüm banka kredi kartlarınız üzerinden doktorunuza yapabilirsiniz.

İstanbul zayıflatma merkezlerini diğer firmalardan ayrıca ayıran birçok özellikleri de söz konusudur. Bu işletmeler daha geniş ödeme ve güncel referanslar sunar. Bu nedenle zayıflatma merkezleri İstanbul geneli haricinde diğer şehirlerimiz üzerinden de tercih edilir.

Liposuction Nedir?

Liposuctionlar karın ve diğer vücut bölgesine uygulanan güzellik uygulamasıdır. Bu uygulama da seanslar üzerinden yapılır.

Liposuction Nasıl Yapılır?

Liposuctionler basit ve etkin olarak uygulanır. Bu nedenle liposuction en çok tavsiye edilen uygulamalar listesinde yer alır. Uygulama doğrudan cilt tabakası altından enjeksiyonla yağların alınmasını kapsar.

Liposuction Öncesi

Uygulama öncesi sigara ve alkolden uzak durulması gerekir. Kaliteli uyku alınması ayrıca tavsiye edilebilir.

Liposuction Kimler İçin Uygundur?

Uygulama zayıflamak isteyen için uygundur. Bölgesel zayıflamak için de lazer liposuctionlar tercih edilebilir.

Liposuction Yöntemleri Nelerdir?

Liposuction yöntemleri arasında lazer ve vaser liposuctionlar ön planda yer alır.

Liposuction Fiyatları

Ev veya işletmeniz üzerinden İstanbul lider liposuction fiyatlarına bakabilirsiniz. Bu tedaviyi almak için İstanbul’a gelmeniz yeterlidir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir