Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Fenerbahçe Spartak Trnava’yı 4-0 Yenerek Konferans Ligi’nde Zirveye Oturdu

Fenerbahçe Spartak Trnava’yı 4-0 Yenerek Konferans Ligi’nde Zirveye Oturdu

haber haber - - 2 dk okuma süresi
12 0

Fenerbahçe Spartak Trnava’yı 4-0 Yenerek Konferans Ligi’nde Zirveye Oturdu

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Spartak Trnava’yı kendi sahasında 4-0 mağlup ederek H Grubu’nu lider tamamladı. Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Dusan Tadic, takımın performansını değerlendirerek önemli mesajlar verdi.

Fenerbahçe’nin Sırp yıldızı Tadic, maç sonunda yaptığı açıklamada, “İyi bir performans ortaya koyduk. Elbette biraz daha iyisi olabilirdi. Güçlü bir galibiyetle maçı tamamladık. Önemli olan buydu. Birinci olarak tamamladık. Grubu lider tamamlayarak son 16’ya kaldık. Bunu da hak ettik. Yolumuza devam etmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.zbahis

Tadic, “Konferans Kupası İçin Elimizden Geleni Yapacağız”

Dusan Tadic, Fenerbahçe’nin hedeflerini de dile getirerek, “Tecrübeli olduğumuzu düşünüyorum. Çok fazla Avrupa maçına çıktık. Kariyerli oyuncularız. Örnek olmaya çalışıyoruz. Fenerbahçe’deyseniz her zaman kazanmak istersiniz, kupayı kazanmak istersiniz. Kulübün bizden beklediği bu. Hedefimiz burada sonuna kadar gidip birinci olmak. Konferans Kupası’nı almak için elimizden geleni yapacağız.” diyerek taraftarlarına umut dolu mesajlar verdi.

Fenerbahçe, bu galibiyetle birlikte Konferans Ligi’nde iddialı bir şekilde yoluna devam ederken, Tadic’in liderlik ve tecrübesi takımın önümüzdeki mücadelelerdeki başarısını şekillendirecek gibi görünüyor.

Fenerbahçe’nin Gözü Konferans Kupası’nda

Fenerbahçe’nin Spartak Trnava’yı mağlup ederek liderlik koltuğuna oturmasıyla birlikte takım, UEFA Avrupa Konferans Kupası’nda iddialı bir yer edinme yolunda emin adımlarla ilerliyor. Dusan Tadic’in açıklamaları, takımın birincilik hedefini ve Konferans Kupası’nı kazanma isteğini bir kez daha vurguluyor.

Tadic, “Konferans Kupası’nı almak için elimizden geleni yapacağız.” sözleriyle taraftarlara güven aşıladı. Tecrübeli futbolcu, takımın önceki Avrupa deneyimleri ve oyuncularının kariyerleriyle birleşerek Fenerbahçe’nin bu kupayı kazanma arzusunu yüksek tuttuğunu belirtti.

İlgili Yazılar