Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Sağlık
  4. »
  5. Burun Estetiği Yaptırırken Dikkat Edilecekler

Burun Estetiği Yaptırırken Dikkat Edilecekler

haber haber - - 5 dk okuma süresi
14 0

Burun Estetiği Yaptırırken Dikkat Edilecekler

Tıpta rinoplasti olarak bilinen burun estetiği bugün kalitesiz klinikler tarafından da uygulanır. Bu gibi klinik merkezlerinden burun estetikleri garantili olarak uygulanmaz. Bu da sizlerin mağdur kalmasına neden olur. Burun estetiklerinin mutlaka kurumsal kimlikli doktor kliniklerinden yaptırılması tavsiye edilir. Böylece sağlıklı sonuçlar elde edilir.

Burun Estetiği (Rinoplasti) Ameliyatı Nedir?

Burun estetikleri yani rinoplasti, doğrudan burundaki şekil ve işlev sorunlarının yok edilmesi amacıyla uygulanan tıbbi bir ameliyat türüdür. Bu nedenle burun estetiği geçmişten günümüze dek en çok başvurulan veya ihtiyaç duyulan cerrahi müdahaledir.

Burun Estetiği (Rinoplasti) Nasıl Yapılır?

Burun estetikleri genellikle birkaç saat içerisinde başarılı bir şekilde tamamlanır. Fakat burun estetiği işlemleri estetik merkezleri arasında farklılık gösterir. Bu nedenle rinoplasti yaptırırken kliniğin pratik bir şekilde hizmet vermesine dikkat edilmelidir. Burun kenarlarından kesiler açılarak burun içerisine giriş yapılır. Buradan burun kemik ya da kıkırdak dokusu törpülenerek buruna estetiklik katılır.

Burun Estetiği Kimlere Uygulanır?

Burun estetikleri burun biçimi ve işlevinden memnun kalmayan hastalara uygulanır. Bu nedenle burun estetik her yaştan bireylere uygulanabilir.

Burun Estetiği Sonrası Nelere Dikkat Edilmeli?

Burun estetiklerinden sonrasında kaliteli yaşama dikkat edilmelidir. Operasyondan en az 15 gün boyunca burunun dış darbelerden korunması son derece önemlidir. Tedaviden 14 gün içerisinde burun tamponu sadece doktor tarafından alınabilir.

Burun (Rinoplasti) Estetik Ameliyatı Sonrası İyileşme Nasıl Olur?

Burun estetiklerinden sonrasında iyileşme genel olarak 90 gün içerisinde tamamlanır. Bu süreç zarfında hastaların sabırla beklemesi son derece önemlidir. Bugün burun estetiği iyileşme süreçleri de klinikler arasında farklılık gösterir.

İstanbul’ Da Kaç Gün Kalmalı Ve Kaç Gece Hastahane’ De Kalmalıyım?

Burun estetikleri daha çok İstanbul üzerinden yaptırılır. Çünkü burun estetikleri en iyi klinikler bu ilimizde yer alır. Bunun için İstanbul’da sadece 2-3 gün kalmanız yeterlidir. Fakat öncesinde rinoplasti randevusu almalısınız.

Hasta Ne Zaman Taburcu Olur?

Burun estetiklerinde hasta sadece ameliyattan 1 gün sonrasında hastaneden taburcu edilir. Sadece istisnai durumlarda burun estetiği fiyatları sonrasında hastanın 2-3 gün yakın gözetim altında tutulması gerekebilir. Burun estetiklerinden erkenden taburcu olmak istediğinizde de en kaliteli estetik ve plastik cerrahisini tercih etmelisiniz.

Estetik Sonrasında Hastasında Çok Ağrı Olur Mu? Morluk Ya Da Şişlik Olur Mu?

Estetik sonrasında hastasında genel olarak ciddi anlamda ağrılar meydana gelmez. Çünkü burun estetiği fiyatları dışında bugün daha kaliteli ameliyat malzemeleri üzerinden yapılır. Bu kapsamda ameliyattan sonrasında da burun üzeri ve kenarlarından morluk ya da ödemler minimum düzeyde meydana gelir.

Burun Estetiği Fiyatları

Burun estetiklerinde de geniş ödeme seçenekleri sunulur. Bu ameliyatta geçmiş dönemlerde daha çok nakit ödeme uygulaması sunuluyordu. Fakat son yıllarda banka kredi kartlarının kullanımları yaygınlaşmasıyla birlikte artık birçok estetik ameliyatlarındaki ödemeler doğrudan bu kartlar üzerinden de yapılıyor.

Böylece tercihiniz doğrultusunda rinoplasti ameliyatında ödemenizi ister nakit ister tüm banka kredi kartlarınız üzerinden de yapabilirsiniz. Burun estetikleriyle burundaki biçim sorunu giderilerek daha ince uçlu bir burun yapısı elde edilir.

Burundaki biçim sorunları hastaların sosyal hayattan uzaklaşmasına neden olur. Çünkü bu gibi problemler bireylerde özgüven düşüklüğüne neden olarak kendileriyle küs kalmasına neden olur. Bu nedenle burun estetikleri bugün en çok tavsiye konusudur.

Doktor klinik merkezine gitmeden de randevu alabilirsiniz. Ayrıca rinoplasti hakkında aklınıza takılanları doğrudan hekiminizden sorabilirsiniz. Burun estetikleri kusursuz bir şekilde uygulandığından ameliyattan memnuniyetsizlik duymanız söz konusu değildir.

Burun estetikleri fiyatları ülkeler arasında farklılık teşkil eder. Bu nedenle rinoplasti yaptırmaya karar verdiğinizde ülkemizdeki en kaliteli estetik ve plastik cerrahilerini tercih edebilirsiniz. Diğer estetik uygulamalarında olduğu gibi burun estetiği fiyatları da her yıl daha düşüyor.

https://www.salihonurbasat.com/burun-estetigi/ bilgi için hemen tıklayın.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir