Donald Trump, Rusya’dan dönen ABD’li Stephen Hubbard’ın fotoğrafını paylaşarak Joe Biden ve Demokratları hedef aldı. Trump, serbest bırakma sürecini eleştirdi.
ABD Başkanı Donald Trump, Rusya’nın serbest bıraktığı ABD vatandaşı Stephen Hubbard’ı ABD’ye dönüşü sırasında çekilen bir fotoğrafını paylaşarak eski Başkan Joe Biden ve Demokratları hedef aldı. Trump, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 75 yaşındaki emekli öğretmen Hubbard’ın ailesiyle birlikte ABD’ye döndüğü fotoğrafı yayınladı.
Paylaşımında “Stephen Hubbard ve ailesi Rusya’dan eve dönüyor. Uykucu Joe Biden ve Demokratlar tarafından çok önceden yapılmış olmalıydı” ifadelerini kullanan Trump, Biden yönetimini eleştirdi. Rusya’nın paralı askerlik suçlamasıyla hüküm giyen Hubbard’ın serbest bırakılması süreci tamamlandı.
Stephen Hubbard’ın serbest bırakıldığı bilgisi, ABD’li müzakereci Steve Witkoff tarafından duyuruldu. Witkoff, Rusya’nın St. Petersburg kentinde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir görüşme gerçekleştirmişti. Bu görüşmenin ardından Rusya’nın Hubbard’ı serbest bırakma kararı aldığı belirtildi.
Reklam & İşbirliği: [email protected]