Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Askin Coiffeur, одна из лучших парикмахерских в Мерсине, открыла свой второй филиал

Askin Coiffeur, одна из лучших парикмахерских в Мерсине, открыла свой второй филиал

haber haber - - 3 dk okuma süresi
12 0

Парикмахер Ашкин Хортум и ее муж Седа Хортум, которые уже 10 лет работают в сфере ухода за волосами, красоты и ухода и хотят служить еще долгие годы, к вашим услугам в своем 2-м филиале в отеле Диван. Не забудьте записаться на прием к Дивану Ашкину.

Внешний вид и стиль ребенка – один из важных элементов, повышающих уверенность в себе. На данный момент, как Coiffeur Aşkın, мы показываем важность волос и внешнего вида. Мы стремимся предложить вам лучший сервис с нашим опытным персоналом и современным дизайном. Мы наилучшим образом отражаем их стиль, прислушиваясь к экспериментальной среде, которая производит специальные решения для каждого типа волос. С нашей стрижкой, окрашиванием, сбором и многими другими услугами мы гарантируем, что каждый получит образ, о котором мечтает. Как Coiffeur Aşkın, мы считаем посещение клиентов нашим приоритетом, и мы здесь, чтобы превратить ваш визит в приятный и инновационный опыт. Свяжитесь с нами сейчас, чтобы записаться на прием и добавить особый штрих к вашим волосам.

Контактная информация

Тел: 05318197229

Instagram: kuafor.askinhortum

Mersinin en iyi kuaförlerinden Aşkın Kuaför 2. Şubesini açtı

Saç güzellik ve bakım sektöründe 10 yılı deviren ve daha uzun yıllara hizmet vermek isteyen Kuaför Aşkın Hortum ve eşi Seda Hortum Divan Otelinde 2. Şubesiyle hizmetinizde. Divan Aşkın’dan randevu almayı unutmayınız.

Günümüzde kişisel görünüm ve stil, bireylerin özgüvenini yükselten önemli unsurlardan biridir. Bu noktada Kuaför Aşkın olarak biz, saçların ve dolayısıyla görünümün önemini biliyoruz. Uzman kadromuz ve modern tasarımlarımızla sizlere en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyoruz. Her saç tipi için özel çözümler üretiyor, müşterilerimizin isteklerini dinleyerek onların stilini en iyi şekilde yansıtıyoruz. Saç kesimi, renklendirme, şekillendirme ve daha birçok hizmetimizle herkesin hayalini kurduğu görünüme kavuşmasını sağlıyoruz. Kuaför Aşkın olarak müşteri memnuniyetini her zaman önceliğimiz olarak görüyor, her ziyaretinizi keyifli ve yenilik dolu bir deneyime dönüştürmek için buradayız. Randevu almak ve saçlarınıza özel dokunuşlar katmak için bize hemen ulaşın.

İletişim bilgileri

Tel: 05318197229

İnstangram: kuafor.askinhortum

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir