Temajet © 2021. Tüm hakları saklıdır.

Güncel Haber Bültenleriniz Haber Port'da

  1. Anasayfa
  2. »
  3. »
  4. YENİ YAŞINDA ABDULSAMET GÖDEOĞLU MERAK EDİLENLER LİSTESİNDE …..
Genel

YENİ YAŞINDA ABDULSAMET GÖDEOĞLU MERAK EDİLENLER LİSTESİNDE …..

Newstanitim Newstanitim - - 3 dk okuma süresi
17 0

YENİ YAŞINDA ABDULSAMET GÖDEOĞLU MERAK EDİLENLER LİSTESİNDE …..

Abdulsamet Gödeoğlu, Kahramanmaraş’ta doğdu. 22 yaşından 23 yaşına girecek olan Gödeoğlu liseyi Özel Beyza Lisesin de okudu. Çok iyi ve başarılı bir  öğrencilik serüveni geçirdi. Üniversite sınavında beklemediği sebeplerden dolayı mezuna kaldı ve yurtdışına mimarlık okumaya karar verdi. Balkanlarda 8 ay Kosova-Makedonya arasında Uluslararası Üniversite okuduğu sıralar hayalleri ile hedeflerinin uyuşmadığını düşünerek çocukluk hayallerinin peşinden gitmek istedi. Soluğu Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünde aldı ve çok hızlı yükselme kaydetti.

Hayatta, örnek ve farklı olma yolunda ortalama 70 yıl yaşanılacak Hayatta unutulmaz geçmiş bir iz bırakmak istiyor. Sevilen, örnek alınan, gerçekçiliği göstermek için çok çalışan bir insan olacağını sürekli dile getirdi.

Halkın içinden geldiğini, ticaret sebebi ile inanılmaz derecede insan görmüşlüğü olduğunu dile getirdi. 20 ve 75 yaş aralığında hayli insan ile diyalog, fikir alışverişinde bulunmuş. Çok yöreler yerler şehirler görerek hayattaki geleceğine katkı sağlamış, matematik sorusu çözer gibi insan çözebildiğini ifade etmiştir.

     Sinema sektörünü neden seçtiniz? Sorusuna 2007 yılında Yalancı Yarim isimli dizide Barış Akarsu’nun oynadığı ’ Tarık Tekelioğlu’ rolü sayesinde diye cevap verdi.

Ailesinden çok fazla geçmiş birikimini kendine ekleyerek doğru olanları aklına yazdığını olmayanları ise o yıllarda ardında bıraktığını söylemiştir

ASG IMAJI NEDİR? Sorusunu sorduğumuzda 3 harf 3 anlam ‘ABDULSAMET GÖDEOĞLU=ASİL SEMPATİK GURURLU’ Avrupa’nın SEVİLEN GURURU cevabını aldık.

Radyo Televizyon ve Sinema bölümünde önümü görmem lazım diyerek önüne gelen bütün görevleri yerine getirip ilerde bunun zorluğunu yaşamamak istediğini belirtti

Ayrıca dürüst karakterli ve vicdanlı insanları çok sevdiğini söyledi.

Sinema sektöründe derin iz bırakacağının da altını özellikle çizdi.

10 Aralık Cuma günü ASG imajıyla bilinen Gödeoğlu’nun doğum gününü kutluyoruz.

 İyi ki varsın Gödeoğlu , Doğum Gününüz Kutlu Olsun..

@sametgodeoglu

İlgili Yazılar