Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Yazılım Eğitimi ile Kariyerinize Yön Verin

Yazılım Eğitimi ile Kariyerinize Yön Verin

haber haber - - 5 dk okuma süresi
10 0

Yazılım Eğitimi ile Kariyerinize Yön Verin

Teknoloji çağını yaşadığımız günümüzde elimizi neye atsak dijital ortama çoktan aktarılmış oluyor. Alışverişten tutun da herhangi bir alanda alınacak olan eğitimlere kadar pek çok şey artık dijital dünyanın sınırları içerinde bulunuyor. Peki, çağın gerisinde kalmak istemeyenler ve gelecekte popülerliği hiç azalmayacak olan meslek dallarında çalışmak isteyenler ne yapıyor? Bu insanlar önemli bir kısmı yazılım eğitimi ile kariyer planlarını şekillendirmenin derdinde. Çünkü geleceğin meslekleri listesinde ilk beşte yer alan yazılım uzmanlığı çok değil beş, on yıla kadar en çok aranılan mesleklerde başı çekecek.

Yazılım Eğitimi Nedir?  

Son günlerin en çok talep edilen eğitimlerinden olan yazılım eğitimi ile geleceğe emin adımlar ile yürümek mümkün. Nasıl mı? Bilişim sektörünün baş döndürücü gelişimi, yazılım alanında çalışacak insan sayısına olan ihtiyacı ciddi anlamda arttırıyor. Bu durum da yazılım uzmanları için büyük bir iş potansiyelinin olduğunu gösteriyor. Öyle ki son yıllarda üniversitelerde açılan yazılım mühendisliği bölümlerinin sayısı da her geçen gün yükseliyor.

Üniversite eğitimi dışında yazılım uzmanı olabilmek için başka imkânlar yok mudur? Tabii ki var. Üniversitede bu alanda eğitim almış olsanız bile kendinizi daha fazla geliştirebileceğiniz ya da alacağınız eğitim ile yazılıma sıfırdan başlayabileceğiniz kurslar bulunuyor. Bu kurslar sayesinde pek çok yazılımcı yerli ve yabancı kurumsal şirketlerde istihdam şansı bulduğu gibi bireysel olarak da faaliyetlerini sürdürebiliyor.

Yazılım Eğitimi Nasıl Alınır?

Bu eğitimi almak için yapmanız gereken tek şey; kaliteli yazılım eğitimi veren bir bilişim eğitim merkezi tercihi yapmak. Bu tercihi yaparken hangi kriterleri dikkate alması gerektiği konusunda bilgi sahibi olmayanlar için hemen birkaç öneride bulunalım. Eğitim alacağınız kurumun deneyimi ile eğitmenlerinin alana olan hâkimiyeti sorgulamanız gereken noktaların başında gelmektedir. Sonrasında eğitim kurumunun kursiyer geçmişini incelemeniz gereken diğer önemli kriterdir.

Kaliteli eğitim veren bilişim eğitim merkezleri, mezun kursiyerleri iyi pozisyonlarda görev yapan ya da bireysel olarak gerçekleştirdikleri projeler ile isimlerini sektörde duyurmayı başarmış kişilerdir. Bu özelliklere sahip bilişim eğitim merkezi neresidir şeklinde düşüncelere sahip olanlar için hemen ekleyelim. Vektörel Bilişim iyi bir eğitim kurumunda olması gereken tüm kriterleri sağlayarak bilişim eğitiminde adını üst sıralara yazdırmış, güvenle tercih edebileceğiniz önemli bir eğitim kurumudur.

Neden Vektörel Bilişim?

Kurumumuzda proje tabanlı tam öğrenme modelinin tüm ilkeleri eğitim anlayışımız ile bütünleştirilmiştir. Kursiyerlerinin kalıcı öğrenmelerini son derece önemseyen Vektörel Bilişim, kursiyer odaklı eğitim anlayışı ile sınırsız tekrar imkânı ve ücretsiz eğitim tekrarı hakkı gibi avantajlar sağlayarak diğer eğitim kurumlarından farkını ortaya koyar.

17 yılı aşkın eğitim tecrübesi ile Ankara merkezli faaliyet gösteren kurumumuz, sadece Ankara’da yaşayanlardan değil uzaktan eğitim olanağı ile tüm Türkiye’den kursiyer kaydı almaktadır. En iyi eğitmenleri, donanımlı müfredatlar ile bir araya getiren Vektörel Bilişim; C#, Python, Php, java & android, C++ başta olmak üzere birçok yazılım dilinde profesyonel eğitimler ile her yıl yüzlerce yazılımcı yetiştirmektedir. Siz de bir noktadan başlamak istiyor ancak o noktanın neresi olduğunu kestiremiyorsanız, doğru adresin Vektörel Bilişim olduğunu bilmenizi isteriz. Gelin, geleceğinize yapacağınız yatırıma sizi en iyi şekilde hazırlayalım.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir