Temajet © 2021. Tüm hakları saklıdır.

Güncel Haber Bültenleriniz Haber Port'da

  1. Anasayfa
  2. »
  3. »
  4. Ugur Project en seçkin plak şirketiyle sözleşme imzaladı
Genel

Ugur Project en seçkin plak şirketiyle sözleşme imzaladı

vadi vadi - - 2 dk okuma süresi
26 0

Dünya’ da ülkemizi başarıyla temsil eden DJ ve Prodüktörlerinden Uğur Project, yeni albümü ”Labyrinth”  ile  adından söz ettirmeye devam ediyor.

2021 yılının ilk ayında Alman plak şirketi Tronic müzik etiketiyle yayınladığı ”Dark Side”  çalışmasıyla Avrupa Müzik listelerinde büyük başarı gösteren Uğur Project bu hafta yayınladığı teklisi ”Hypno” ile müzik listelerine güçlü bir giriş yapmıştı.

Son 25 yılına 35 Plak, 300 Digital EP ve sayısız Complation albüm sığdıran sanatçı son olarak Elevate, Tronic  gibi uluslararası plak şirketlerinden yayımladığı diğer çalışmalalarıylada adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

Uğur Project Türk DJ ve Prodüktör. 2000′ lerin başından itibaren Elektronik Müzikte yakaladığı istikrarlı ve başarılı kariyeriyle hem Türkiye’ de hem de Avrupa’ da adından sıkca söz ettirmeyi başardı.

Müzik kariyerine 1998 yılında Radyo 2019′ ile başladı. Sırasıyla Ntv, Radio Quasar, Cool Radio ve son olarak FG 93.7 de radyo yayınlarına devam etti.

2013′ ün son aylarında ilk plağı ”Dope” isimli EP’ sini Alman plak şirketi Thokadee Records’ dan yayınladı.  ikinci plağı ”Need Your Lovin” ile bir çok ülkenin ulusal listelerine giriş yaptı.

2014 ve 2019 yıllarında 10 plak albümü yayınlayarak hem Türkiye hem de Avrupa’ da ki önemli  Club ve Festivallerde performanslar sergilemeye başladı.

Bugüne kadar Kraftwerk, Faithless, Carl Cox, Len Faki, Charlotte de Witte, Ilario Alicante, Gregor Tresher, Andrea Oliva, Oxia, Paul Ritch, Matthias Tanzmann, Ten Walls, Marc Houle, Matador, Mind Against ve daha birçok dünyaca ünlü sanatçıyla aynı sahneyi paylaştı.

https://www.instagram.com/ugurproject

https://www.facebook.com/UgurProject

İlgili Yazılar