Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Trabzonspor Derbiye Odaklandı

Trabzonspor Derbiye Odaklandı

haber haber - - 2 dk okuma süresi
9 0

Trabzonspor ligin 36. haftasında Galatasaray’ konuk oluyor. Trabzonspor 21 Nisan Çarşamba günü saat 19.00’da Ali Sami Yen spor kompleksi Türk Telekom stadyumunda Galatasaray ile karşılaşacak.

Süper ligde son 4 maç ta rakipleri ile berabere kalarak zirve hedefini zora sokan Trabzonspor Çarşamba günü oynayacağı derbiye odaklandı. Bordo-Mavili ekip Galatasaray’ı mağlup ederek yeniden bir galibiyet serisi başlatmayı hedefliyor.

Bordo-mavililer milli ara sonrası oynadığı Sivasspor, Kayseri, Çaykur Rize ve son olarak Hatayspor ile yenişemeyerek lider Beşiktaş’ın 12 bu hafta karşılaşacağı 3. sırada bulunan rakibi Galatasaray’ın ise 6 puan gerisine düştü.

Trabzonspor 6 puan gerisinde olduğu Galatasaray’ı İstanbul’da mağlup ederek hem aradaki puan farkını 3’e indirip hem de yeniden ayağa kalkmayı hedefliyor. restbet giriş 

Avrupa Hedefi

Teknik direktör Abdullah Avcı’ın hedefi bu maçla birlikte yeni bir galibiyet serisi başlatıp ligi ilk 3 içerisinde bitirip Avrupa ligine direkt katılamaya hak kazanmak restbet

Bu hafta Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor bu karşılaşmadan puan yada puanlarla ayrılması durumunda yeni bir rekora imza atmış olacak.

Dış sahada tek mağlubiyetini ligin ilk yarısında Fenerbahçe karşısında yaşayan Trabzonspor, Abdullah Avcı yönetiminde ise dış sahada mağlubiyet görmedi.

Karadeniz temsilcisi 14 maçtır deplasmanda yenilgi yüzü görmedi. Trabzonspor bu maçta puan ya da puanlar alması sonucu dış sahada yenilmezlik serisini 15 maça çıkartarak yeni bir rekora imza atmış olacaktır. restbetcdn.com

İlgili Yazılar