Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. The Walking Dead artık Netflix’te

The Walking Dead artık Netflix’te

haber haber - - 3 dk okuma süresi
8 0

The Walking Dead artık Netflix’te

Şu anda Netflix’te gösterimde olan The Walking Dead dizi aslında Frank Darabont tarafından geliştirilen bir Amerikan televizyon dizisidir. Hikayesi Robert Kirkman, Tony Moore ve Charlie Adlard’ın aynı adlı çizgi romanına dayanıyor. Filmin kahramanı, bir kaza sonrasında aniden komadan uyanan ve tüm dünyanın şu anda George A. Romero’nun Zombie’si gibi etobur insanlar tarafından yönetildiğini keşfeden Şerif Yardımcısı Rick Grimes rolünde Andrew Lincoln’dür. Grimes, bulunduğu hastaneden ayrılarak ailesini aramaya başlar ve bu yolda kendisi gibi hayat mücadelesi veren bu yeni dünya düzeninde hayatta kalmaya çalışan birçok insanla tanışır ve onlarla yola devam eder ve zombilere karşı hayatta kalmaya çalışırlar.

 The Walking Dead, 31 Ekim 2010’da Amerikan televizyon kanalı AMC’de gösterime girdi. Dizinin Kasım 2010’un ilk haftasında Fox International kanallarında uluslararası yayınlanmasından sonra aldığı olumlu eleştirilere dayanarak,AMC, 16 Ekim 2011’de başlayan ve 13 bölümden oluşan ikinci bir sezonun çekimlerini talep etti. İkinci sezonun iki bölümü yayınlanırken AMC, dizinin üçüncü sezonunun çekileceğini ve üçüncü sezonunun 1 Ekim 2012’de başlayacağını duyurdu. 21 Aralık 2012’de, AMC, dizinin dördüncü sezonda devam edeceğini duyurdu. [11 Ekim 2015’te 6. sezon, ardından 7, 8, 9 ve 10. sezonlar tamamlandı. Dizinin son sezonu (11. Sezon) 22 Ağustos 2021’de başladı ve 2022’de sona erecek.

 Dizi, yayınlandığı süre boyunca sürekli olarak olumlu eleştiriler aldı ve En İyi Drama Dizisi dalında Altın Küre ve Amerikan Yazarlar Birliği Ödülü’ne aday gösterildi. [11] [12] Dizi ayrıca kablolu TV dizisi olarak çeşitli rekorlar kırarak güçlü Nielsen reytingleri kazandı ve üçüncü sezon prömiyeri 10,9 milyon kişi tarafından izlendi ve tarihte izlenen en yüksek hasılat yapan kablolu televizyon dizisi oldu. Şimdilerde ise Netflix izle  yayınlanan dizinin bütün bölümlerini ve sezonlarını bulmak mevcuttur.

Kaynak: https://filmizlexxen.com/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir