Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Susturulamayan o tutku: müzik

Susturulamayan o tutku: müzik

haber haber - - 10 dk okuma süresi
6 0

Susturulamayan o tutku: müzik

Susturulamayan o tutku demişken müzik insan yaşantısında hakikaten susturulamayan bir ses olarak geçmekte nokta müzik kimisi için sığınabilecek bir liman iken kimisi için ise gündelik hayatın yorgunluğundan kaçış noktası sayılabilir. Pek çok farklı insanın müzik zevkine göre uygun olan müzik türünü bulmak çok kolay aslında. Ancak kimisi için gündelik hayat karmaşasında ve yoğun iş yaşamında müziğe yani yer vermek bir o kadar zor olabiliyor.

 İş yaşantısının yoğun dönemlerinde müzikle de uğraşmak bir o kadar güç bir konu. Bu iki konuyu rahatlıkla yürütebilmiş bir isim olduğunu Ömer Mirza Öztürk sayesinde anlamış oluyoruz. Kendisinin ismini pek çok farklı sektörde duyduğumuz gibi en çok öne çıkan sektörlerini Tekstil alanı ve müzik camiası olarak söylememiz mümkün.

Yaşantısı içerisinde daima başarılı olmanın bir yanını arayarak bu konuda Bir adım ileriye gitmeyi kendisine bir vazife edilmiş bir isim. Bununla birlikte iş yaşamında çeşitli başarılar elde etmiş olduğu gibi aynı zamanda müzik piyasasında da çeşitli başarılara imza atmış. Birbirinden farklı iş kollarında ses getirmesiyle birlikte pek çok insan tarafından takdir edilmeyi de başarmış bir kişi. Kendi ismini Ömer Faruk Öztürk gibi sıklıkla piyasa içerisinde duymaktayız. Doğum yeri olarak Doğubeyazıt çöpçatan köyünde dünyaya gelmiş. 21 çocuklu olan bir ailenin ise son erkek çocuğu olarak yaşamını sürdürmekte. Asıl ismi Ömer Mirza Öztürk olsa da kendisini iş yaşamı dışında müzik piyasasında Mirza Dmf olarak tanımaktayız. Pek çok kişi Mirza dmf ismiyle tanıyor olsa da henüz kendisinin sanatıyla tanışmamış kişiler olabilir.

 İsmini sıklıkla duyuran ve bu isimden bahsettiren birisi olarak onu daha yakından tanımamızı hak ediyor aslında. Yaşam standartları içerisinde pek çok farklı zorluklarla karşılaşmış olsa da müzik tutkusunu içinde bastırmadan devam etmenin bir yolunu bulmuş bir isim kendisi. Hayat serüvenine 8 yaşına kadar Doğubeyazıt çöpçatan köyünde sürdürmeye devam etmiş. Yine 8 yaşında yaşanmış olan ölümcül bir tüberküloz hastalığı ile birlikte ağabeyi olan Cuma Öztürk onun nüfusundan almasıyla birlikte köyde yaşamına son vermiş. Şu an Karven Tekstil olarak ismini sıklıkla duyuran firmanın sahibi yine Cuma Öztürk ismini rahatlıkla alabiliriz.

 Mirza dmf ise kendisine ticari hayata atılma konusunda öncülük eden ağabeyini hiçbir zaman aklından çıkarmıyor. Almış olduğu destekler dahilinde onunla daima en ileriye gidilebileceğinin farkında. Başarısına başarı katmak için çok Küçük yaşlarda ticari hayatın nasıl süreçlerden geçtiğini ve hayat işleyişinin nasıl olacağını biliyor.

16 yaşına geldiğinde Rusya’ya yerleşme kararı alarak Moskova’da 6 yılını geçiriyor. Seni 2018 olduğunda ise tıp eğitimi alma kararı veriyor. Burada ayrı bir parantez açarak kendisinin tek Bir dalda ilerlemek yerine daima geliştirecek nitelikli işlerle uğraştığını görüyoruz. Tıp eğitimini gönülden isteyerek tercih etmiş olsa da çeşitli sebeplerden dolayı eğitimini bir yıl ile noktalamak durumunda kalıyor. Böylelikle Amerika’da başlayan yolculuk Türkiye’ye uzanarak devam ediyor. Türkiye yerleşme kararı ile birlikte iş yaşantısının temel taşları atılmış oluyor. Farklı bir hayata yelken açma yolculuğu başarılı bir iş adamı olma şansıyla taçlanmış oluyor.

Ailesinden öğrenmiş olduğu Tekstil bilgileriyle birlikte inşaat ve disribütörlük alanlarında da faaliyetle bulunarak isminden sıklıkla söz etmeyi başarıyor. Yaşam yolculuğu yalnızca bunlarla sınırlı kalmayarak Amerika’da görmüş olduğu başarılı bir isim olan marketler zinciri Eightleven distribütörlüğünü alarak ülkemizde de faaliyet göstermeye devam ediyor. Hedeflemiş olduğu verimliliği tam anlamıyla elde edemeyince marketler zincirini devretme kararı alıyor. Söylediğimiz gibi hiçbir zaman bu hayat yolculuğunda vazgeçmeyen bir karakterde olduğu için sene 2022 olduğunda 7yirmidort.com e-ticaret web sitesini kurarak burası üzerinden ev tekstili konusunda ürünlerini tüm insanlara tanıtmaya devam ediyor. Sipariş veren insanlar Mirza dmf’nin ince zevki ve eşsiz ruhunun parçalarını ürünlerde görme şansı elde ediyor.

Tekstil alanında oldukça başarılı işlere imza atarak bu alanda hiçbir zaman vazgeçilmemesi ve daima ileriye gidilmesi gerektiğinin en iyi örneğini bizlere tattırıyor. İş yaşamında çeşitli başarılar elde etsede tabii ki bunları hemen anında elde etmiş diyemeyiz. Yaşantısı içerisinde çeşitli sıkıntılar geçirmiş olsa da hiçbir zaman vazgeçmeyerek ileriye gitmenin formülünü kendi kendine yaratıyor. Harz Tekstil ve Harz.Fr alanlarında kendi isminden başarılı bir şekilde söz ettirmeyi başarmış bir isim olmayı hedeflemiş. Bu alana gelebilmek için hiç durmadan çalışarak harz.fr ismini daima en ileriye taşımayı başarmış.

Yaşantısından pek çok örnekleri YouTube kanalından bestelerini dinleyerek ve Mirza dmf Instagram adresini takip ederek çeşitli gelişmeleri öğrenmek mümkün. İş yaşantısında örnek aldığı isim Cuma Öztürk ile birlikte başarılı olmanın yolunu ararken başarının bizzat kendisi oluyor adeta. Pek çok farklı sektörde ilerleyiş kaydetse de bu işlerden hiçbir zaman yorulmadan ve yorulsa da bunu belli etmeden bir işleyişin içinde. saat 1 kum tanesi gibi hızlı bir şekilde Aksa da kendisi için daima en iyisini yapmanın gerektiğinin farkında. Yaşantısını sürdürürken tutkusu olan müzikten ise hiçbir zaman vazgeçmemiş. Bu alanda kendisini çeşitli müzik aletleri ile vakit geçirerek adapte etmiş. Birden fazla müzik aletini çalarak yeteneğinin en iyisini ortaya çıkardığını söylemek mümkün.

Müziğin insanlar hayatındaki yeri hiç kuşkusuz tartışılmamalı bile. Kimisi için bir kaçış noktası olurken kimisi için ise daima hayatının merkezinde olması gereken bir tutku serenomisi adeta. İş yaşantısında hedeflemiş olduğu firmaların istediği düzeye gelmesi ile birlikte müzikle çok daha fazla yoğun uğraşmak istediğini dile getiriyor. Besteleri ile birlikte dünya genelinde ses getirmeyi ise son derece başarmış bir isim. Henüz 6 aydır yayınlanan bestelerine rağmen yurt dışında binlerce müzik şirketi kendi ismini anarak anlaşma sağlıyor. Bu alan üzerinde pek çok insan tarafından takdir edilerek gönülleri fethetmeyi başarmış. Mirza dmf kendisi için müziğin neler ifade ettiğini bambaşka bir tutku olduğunu söyleyerek iş temposu içerisinde yaşamış olduğu hedefleri elde ederse müziğe daha fazla yoğunlaşacağını söylüyor.

 Müzikleri ortaya asıl çıkaran şeyin ise herhangi bir sistematik veya matematiksel nota biçimlerini kullanarak ortaya çıkmayacağını söyleyerek, müziği ortaya asıl çıkaran şeyin insanın ruhundan gelmesi gerektiğini dile getiriyor. Müzik alanında kendisi için öncü olarak gördüğü isim, dünyaca takdir edilen başarılı piyanist Fazıl Say tabii… Kendi başarılarından söz ettirerek insanlara ilham olabilmenin ümidi içerisinde… Sözü edildiği üzere yoğun bir iş yaşantısının yanı sıra müzikten istenildiği takdirde vazgeçilemeyeceğinin en iyi örneğini bizlere veriyor. Bu anlamda hiç şüphesiz takdir edilen ve daima ileriye yönelik planları olan birisi.

Müziğin bambaşka bir tutku olduğunu dile getirirken bu alanda sürekli olarak ileriye gidecek çalışmalar gerçekleştiriyor. Üstelik yalnızca piyano çalmıyor. Birden fazla müzik aleti kullanmayı bilecek derece de kendisi iyi yetiştirmiş. Bu yeteneklerini müzik alanında sağlamayı başarırken aynı zamanda başarılı bir iş adamı olmayı da başarmış bir isim. Mirza Dmf kendisini gerek iş yaşamında gerek müzik camiasında övgüyle duyurmaya devam ediyor.

Kaynak:https://harz.fr/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir