Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Summer Fit hizmetinizde…

Summer Fit hizmetinizde…

haber haber - - 3 dk okuma süresi
12 0

        Summer Fit olarak 2017 yılında kurulduğundan beri birçok insanın hayatını değiştirdik. Fitness’a odaklanarak nasıl güç, karakter ve ruh kazanılacağını herkese öğretmeyi kendimize misyon edindik. İster yeni olun ister uzman, Summer Fit stresinizden arınmanıza, daha iyi ve güçlü hissetmenize yardımcı olabilir.

Crossfit – Yoga Salonu

            Hem zihninizin hem de bedeninizin her zerresini çalıştıran bir deneyim mi arıyorsunuz? Hepsi burada. Hızlı bir antrenman seansı için tesisimize uğrayın veya hemen üyemiz olun. Temiz ve tam donanımlı olan bu CrossFit ve Yoga Salonu bünyesinde antrenman keyfine varabileceğiniz birçok uygun fiyatlı seçenek sizi bekliyor.

Masaj

           Summer Fit olarak görkemli ortamımızda size bedenen, zihnen ve ruhen beslenme fırsatı sağlayacak bakımlar sunuyoruz. Amacımız sağlık açısından ihtiyaçlarınızı kişisel olarak ve özenle karşılamaktır. Derin bir nefes alın ve hizmetlerimizin keyfini çıkarın. Rahatlama yolculuğunuz emin ellerde.

Kick Boks – Boks Stüdyosu

           Hem zihninizin hem de bedeninizin her zerresini çalıştıran bir deneyim mi arıyorsunuz? Hepsi burada. Hızlı bir antrenman seansı için tesisimize uğrayın veya hemen üyemiz olun. Temiz ve tam donanımlı olan bu Boks – Kick Boks Salonu bünyesinde antrenman keyfine varabileceğiniz birçok uygun fiyatlı seçenek sizi bekliyor.

Havuz

         Kapalı yüzme havuzumuz, yılın her dönemi keyifli ve sağlıklı bir spor yapabilmenin en ideal yollarından biridir. Sıcak Yaz aylarında havuzda serinlemek kadar, soğuk kış günlerinde havuzda yüzmenin keyfi de bir başkadır.

Sauna

         Sauna, yüzyıllardır insanların sağlık ve rahatlama amaçlı başvurduğu bir terapi yöntemidir. Artık bu özel ritüeli yaşamanız için size bir fırsat sunuyoruz. Modern ve zarif tasarımıyla dikkat çeken sauna odalarımızda, stresten uzaklaşacak, vücudunuzu temizleyecek ve yenileneceksiniz.

Hamam

​         Hamam, binlerce yıldır insanların temizlenme ve rahatlama ritüeli olarak kullanılan bir gelenektir. Şimdi ise size bu özel deneyimi yaşatmak için buradayız. Sıcak, zarif ve göz alıcı bir atmosferde sizleri ağırlayacak hamamımızda, bedeninizi ve ruhunuzu yeniden canlandıracaksınız.

Bize Ulaşın

Güzelce, Huzur Sk., 34530 Büyükçekmece/İstanbul

[email protected]

0 212 868 01 10

www.summerfit.com.tr

İlgili Yazılar