Temajet © 2021. Tüm hakları saklıdır.

Güncel Haber Bültenleriniz Haber Port'da

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Sözleşmeliye kadro

Sözleşmeliye kadro

hande hande - - 1 dk okuma süresi
47 0

Sözleşmeliye kadro ne zaman çıkacak? sorusu, kadro bekleyen binlerce 4B’li çalışanlar tarafından sorgulanıyor. Sigorta kapsamında 4A’lı olabilmek için kadro verilmesini bekleyen sözleşmeli personeller için çalışma tamamlandı. İşte sözleşmeliye kadroda son durum.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, kamuda sözleşmeli personel düzenlemesinin 28 Kasım Pazartesi günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nın gündeminde olacağını söyledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, sözleşmeliye kadro hakkında açıklamalarda bulundu. Yaklaşık 600 bin kişiyi ilgilendiren yeni düzenlemeyle ilgili konuşan Bakan Bilgin şunları söyledi;

“Sözleşmeli personele kadro düzenlemesi tamamlandı. Detayları pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklayacak.”

Sözleşmeli personelin, kadroya alınacağına dair açıklamalarda bulunan Bilgin, aynı zamanda 4A ve 4B çalışanları için de bir açıklamada bulundu.

Bakan Bilgin yaptığı açıklamada çalışmanın sadece 4B’lileri kapsayacağını söyledi. Buna göre 4A’lı çalışanların kadroya girişiyle ilgili bir çalışma olmayacak.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir