Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Siz de ışıltılı dünyaya girmeye hazır mısınız?

Siz de ışıltılı dünyaya girmeye hazır mısınız?

haber haber - - 2 dk okuma süresi
11 0

Simre Reklam, hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Sağlık ve güzellik sektörü, kurumsal firmalar ve seçkin tanınmış kişilerin Medya İlişkileri, Etkinlik Yönetimi, Dijital Pazarlama, Sosyal Medya Kurulumu konularında reklam ve tanıtım hizmetini yürüten Simre Reklam, ünlü isimlerin ve cemiyet hayatının yer aldığı en çok okunan dergilerindeki sayfaları ile sizlere ışıltılı dünyanın kapılarını aralıyor.

Başarılı ve güvenilir kişi ve kurumların iş, özel ve sosyal hayatlarından kesitleri tüm Türkiye’ye yansıtıyoruz. Profesyonel ekibimiz ile birlikte gerçekleşirdiğimiz ilan, özel röportaj, advertorial, bülten çalışması, fotoğraf çekimleri tüm dergilerde yerini alıyor.

Marka değerinizi yükseltmek, hizmetlerinizi duyurmak, kendinizi tanıtmak, pazarlama ve satış faaliyetlerinizi arttırmak için en güvenli ve kalıcı yol olan ilan çalışmaları ile geleneksel ve dijital medyada sesinizi duyuruyoruz.

SİMRE REKLAM İLETİŞİM & MARKA DANIŞMANLIĞI

‘Medyadaki gücünüz!’

20 yılı aşkın süredir edindiği bilgi ve tecrübeyi yaratıcılıkla birleştirerek, geleneksel pazarlama anlayışlarını, inovasyon inancıyla yeni nesil ve geleneksel mecralara entegre eden Simre, kişi ve kurumların sosyal medya hesaplarını güçlendirerek satışlarını ve marka değerini arttırıyor, tanıtımlarını kalıcı hale getirmek içinse ulusal basında en  çok satılan dergilerde ilan ve röportaj çalışmaları hazırlıyor.

instagram: simrereklam

https://www.instagram.com/simrereklam/

İlgili Yazılar