Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Sincan Hava Durumu

Sincan Hava Durumu

haber haber - - 3 dk okuma süresi
13 0

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Şubat ayında görülmeyen soğuk havalar Mart ayında gün yüzüne çıkmaya başladı. Henüz Mart ayının ilk haftası yeni dolarken yeni hafta başlangıcında hava durumu yer yer sağanak yağışa kendini bıraktı. Ankara’nın Sincan bölgesinde Pazar akşam saatlerinde 6 derece olan hava hafif sağanak yağmurlu olarak etkisini gösterdi. Pazar günü 11 derece olan hava gece 2 derece olarak soğuduğunu hissettiriyor. Uzun bir süredir ülke genelinde kurak havaların etkisi hissediliyordu. Bu hava sıcaklığı uzun sürenin ardından havaların mevsim normallerine döndüğüne işaret olarak görülüyor.

Yeni Haftada Ne Bekleniyor?

Ankara Sincan’da yeni hafta başlangıcı gece derecesi eksilere kadar düşüyor. Uzun sürenin ardından ilk kez tekli hanelere iniliyor. Pazartesi gün başlangıcında 9 derece olan hava sıcaklığı sağanak yağışlarla etkisini hissettirecek. Yağışın p oranı üzerine çıktığı bölgede rüzgarın etkisiyle birlikte gece saatleri -1 derecenin altında hava sıcaklığı görülecek.

Sincan 8 Günlük Hava Durum Raporu

Sincan bölgesinde haftanın ilk günü başlayan yağışlı hava yerini Salı gününden itibaren çok bulutlu seyrine bırakacak. Hava sıcaklığı bir anda artacak. 13 derece olması bekleniyor. Hafta ortasında birer derece artarak devam edecek hava sıcaklığı hafta sonu Cumartesi günü çok bulutlu ve 18 derece olarak kendini yenileyecek. Ancak Pazar günü sağanak yağış bekleniyor.

Ankara Sincan bölgesi 8 günlük hava durumu raporu:

l  

5 Mart Pazar günü 11-2 derece

l  

6 Mart Pazartesi günü 9- -1 derece

l  

7 Mart Salı günü 13 -1 derece

l  

8 Mart Çarşamba 15 2 derece

l  

9 Mart Perşembe 16 – 3 derece

l  

10 Mart Cuma 17 – 4 derece

l  

11 Mart Cumartesi 18 – 4 derece

l  

12 Mart Pazar 18-5 derece

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir