Temajet © 2021. Tüm hakları saklıdır.

Güncel Haber Bültenleriniz Haber Port'da

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Saç Ekimi Yöntemleri Nelerdir?

Saç Ekimi Yöntemleri Nelerdir?

ozge ozge - - 6 dk okuma süresi
32 0

Saç Ekimi Yöntemleri Nelerdir?

Saç ekimi işlemi için birçok yöntem mevcuttur. Bu yöntemler kişinin saç modeline göre saç köklerine göre farklı yöntemler ile ekim gerçekleştirilir. Tüm yöntemler doktorunuz tarafından özel bir şekilde belirlenir. Bu sayede de en doğru işlemi yapmış olursunuz.

Saç ekimihem kadınlar tarafından hem de erkekler tarafından yaptırılan bir işlemdir. Genelde erkeklerin yaptırdığı bu işlem son zamanlarda oldukça fazla çoğalmıştır. Bu işlem için yapılacak olan tek şey kendinize uygun klinik ve doktor bularak işleme başlamanız olacaktır.

Saç Kökü Nedir?

Saç kökü saç diplerinin olduğu bölüm olup saç tellerini bağlı olduğu tek tek noktacık hâlinde olan yerlere denmektedir. Bu yerler oldukça hassas olup bir o kadar da sağlamdır. Saç köklerinin sağlığı ile saçın sağlığı birbirleri ile doğru orantılıdır. Saç kökleri ne kadar sağlıklı olursa saç bölümü de bir o kadar sağlıklı olmalıdır.

Saç Yapısı ve Saç Yapısı Çeşitleri Nedir?

Saç yapısı herkes de farklılık gösteren bir olgudur. Saçın yapısının farklı olması o saçın ince telli kalın telli gür seyrek kıvırcık düz dalgalı gibi oluşlarına verilen isimdir. Saç yapısının oldukça fazla bir çeşidi vardır. Bu çeşitler fazla olmakla beraber saçın yapısını da bir o kadar etkilenmektedir.

Saç Ekimi Kimlere Uygundur?

Saç ekimi işlemi yaptırmak isteyen herkese saç ekimiişlemi yaptırılır. Fakat bu işlemin yapılması için bazı kriterler vardır. Saç ekimi saç köklerine yapılır. Eğer saç kökleri işlem görecek durumda değilse ya da aşırı bir zarar söz konusu ise o kişiye saç ekimi işlemi yapılmaz.

Saç Ekimi Yöntemleri Nelerdir?

Saç ekimi işlemi için uygulanacak birçok yöntem vardır. Bu yöntemler kişinin saç modeline göre saç köklerine göre farklı yöntemler ile ekimi vardır. Bu yöntemler doktor tarafından size özel olarak belirlenir. Bu sayede de en doğru işlemi yapmış olursunuz.

Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

Saç ekimi işlemi için kişi ilk önce uygun adresten doktor ve uygun klinik bularak işe başlamalıdır. Daha sonra ise nasıl bir yöntem uygulanacağı işlemin ne kadar süreceği fiyatlarının ne kadar olacağı konuşulur. Detaylar konuştuktan sonra saç köklerine işlem başlanarak saç ekimi işlemine son verilir.

Saç Ekiminin Avantajları Nelerdir?

Sac ekiminin kişiye sağladığı oldukça fazla avantaj vardır. Bu avantajlardan en büyüğü saçı olmayan ve kel ile adlandırılan kişilerin saçının oluşması ve hayatlarına daha mutlu ve özgüvenli bir şekilde devam etmeleridir. Acısız ağrısız kolay bir şekilde yapılması da ayrı sağlanan bir avantajdır.

Hangi Aylar Saç Ekimi İçin Uygundur?

Saç ekimi işlemi için ay gün olarak da uygun zamanı beklemek oldukça önemlidir. Saç ekimi işlemi için ne çok sıcak havalarda ne de çok soğuk havalarda işlem yapılması uygun değildir. Bu yüzden de ilkbahar ve sonbahar bu işlem için oldukça uygundur.

Saç Ekimi İçin Yaş Sınırı Nedir?

Sac ekimi işlemi için kişinin on sekiz yaşına girmiş olması mutlak bir kuraldır. On sekiz yaşına giren kişi daha sonra hiçbir sağlık problemi ya da engel olmadığı sürece saç ekimi yaptırabilir. Oldukça kolay olan sac ekimi işlemi için saç ekimi fiyatları da bir o kadar uygundur.

Saç Ekimi Ne Kadar Sürer?

Saç ekimi işlemi saçın kök durumuna göre ve saçın ekilme yöntemine göre süresinde farklılık gösterebilir. Maksimum üç saat süren bu işlem kolay bir şekilde halledilir.

Saç Ekimi Sonucu Ne Zaman Görülür?

Saç ekimi işlemi sonucu hemen görülmeyip aylar sonra etkisini göstermeye başlayan bir işlemdir. Bu yüzden de saç ekimi fiyatlarıtaksit imkânı ile o zamana kadar ödenebilir.

Saç Ekimi Öncesi Nasıl Bir Cilt Bakımı Yapılması Gerekir?

Saç ekimi öncesi saçları ve cildi oldukça temiz bırakmak ve bakım yapmak oldukça önemlidir. Daha sağlıklı işlemler için temiz bir cilt bakımı oldukça önemlidir.

Saç Ekimi Sonrası Saç Nasıl Yıkanır?

Saç ekimi işlemi yapıldıktan sonra saçlar ne sıcak su ne de soğuk su olmaksızın ılık suda hafif hareketler ile yıkanmalıdır.

Saç Ekimi Fiyatları

Saç ekimi işlemi için sunulan fiyatları oldukça uygundur. Saç ekimi fiyatları süre yöntem ve saç köküne göre fiyatta farklılıklar gösterir.

https://worldofthehair.com/sac-ekimi/ bilgi için hemen tıklayın.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir