Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. POCO’nun uygun fiyatlı telefonu

POCO’nun uygun fiyatlı telefonu

haber haber - - 2 dk okuma süresi
8 0

Ülkemiz dahil tüm dünyada uygun fiyatlı modelleriyle boy gösteren POCO, ürün yelpazesini genişletmek için çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle geçtiğimiz aylarda piyasaya sürdüğü C40 modeliyle önemli satış rakamlarına ulaşan Çinli üretici bu cihazın halefi için de çalışmalara başladı.

POCO C50, geçtiğimiz haftalarda 220733SPI model numarasıyla Google Play Console‘da ortaya çıktı. Bu da tanıtımın çok yakında olacağının sinyallerini verdi. Şirkete yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre akıllı telefon bu ay bitmeden kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Burada çok önemli bir detayın olduğunu belirtelim. Zira Çinli şirketler arasında yeniden markalanma olayı bir hayli popüler. Bu nedenle yaklaşan giriş segment modelin ekimde tanıtılan Redmi A1+’ın yeniden markalanmış sürümü olması bekleniyor. Zira cihazın Google Play Console‘da Redmi A1+’ın da kullandığı ”snow” kod adıyla görüntülendiğini ekleyelim.

Bu durum doğru çıkarsa giriş seviyesi Redmi A1+’ın satışa çıkmayacağı pazarlara POCO C50 gönderilebilir. Tabii konuyla ilgili şimdilik herhangi bir detay yok.

Yaklaşan modelle ilgili fikir vermesi açısından Redmi A1+’ın teknik özellikleri:

Ekran: 6.52 inç 1600 x 720 piksel (HD+) çözünürlüklü LCD panel
İşlemci: MediaTek Helio A22
RAM: 3 GB
Depolama: 32 GB
Ön kamera: 5 Megapiksel
Arka kamera: 8 Megapiksel ana ve 0.3 Megapiksel derinlik sensör
Pil: 10W kablolu şarjı destekleyen 5.000 mAh pil

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir