Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. PeakPoint Global Turizm Fethiye’ye Odaklandı!

PeakPoint Global Turizm Fethiye’ye Odaklandı!

haber haber - - 3 dk okuma süresi
10 0

PeakPoint Global Turizm Fethiye’ye Odaklandı!

PeakPoint Global TurizmFethiye’ye odaklandı. 2019 yılında kurulan House’ları hem kullanışlı hem de modern bir atmosfere sahip. Böylece turizm sektöründeki tecrübesini, evlere aktardığı görülmekte. Bunun yanı sıra projeleri de dikkatli bir şekilde konumlandırılmış durumda. Böylece hem yerli hem de yabancı turistlere tatillerini daha rahat, keyifli bir şekilde geçirmelerine olanak tanımakta.

Fethiye bir turizm merkezi olarak her sene yerli ve yabancı birçok turistin ilgisini çekmekte. Ancak doğal olarak insanlar ilk olarak gidecekleri bir tatil yöresinde nerede kalacaklarını sorgulamakta. Zira sorunsuz, güzel bir tatil için sadece deniz-kum-güneş üçlüsü yeterli değil. Nerde kalındığı, burasının imkanları da oldukça önemli.

Burada devreye giren PeakPoint, oldukça kullanışlı bir proje sunuyor. Estetik yapılı modern evleri, kişilerin tercihine bırakıyor. Genel anlamda merkezi konumlandırıldığı için ulaşım sorunu da yaşanmıyor. Market, restoran ve Ölüdeniz plajına 200-600 metre. Kelebekler Vadisi 15 kilometreyken Dalaman Havalimanı 60, Fethiye Otogarı ise 15 kilometre.

Kişilere Özel Seçenekler Mevcut

Her tatilci kendine özel görmeyi ister. PeakPoint Houseda buna uygun bir şekilde hizmet sunmakta. Zira her ev standart değil özel bir şekilde sunulmakta. Bunların hepsi incelenerek en uygun olana karar verilebiliyor. Bununla da sınırlı kalmadan oturma grupları talep edilirse ek yatak olabiliyor.

Böylece sadece küçük değil daha büyük ailelere de uygun fırsatlar sunuyor. Ayrıca talep edilirse tek kişilik portatif yatak eklemesi de bulunuyor. Böylece ev eşyalarında değişiklikler yapmanızı da mümkün hale getiriyor.

Ulaşılabilir Konumda Bulunuyor

PeakPoint Fethiyeiçinde kolayca ulaşılabilir bir konumda bulunuyor. Zira hem havalimanından hem de otogardan kolayca ulaşılabiliyor. Ölüdeniz bölgesinde yer aldığı için kısa sürede gidilebiliyor.

Bunun dışında Maps sisteminden kolay bir şekilde bulunabiliyor. Dolayısıyla navigasyon ile ulaşım oldukça kolay. Tüm bunlara karşılık Otogardan servis de bulunuyor.

Dolayısıyla kişisel aracınız yoksa ve hemen evinize gitmek istiyorsanız rezervasyon ardından iletişim kurmanız yeterli. Eğer geliş tarihinizi belirtirseniz özel bir şekilde alınabilir, böylece Tiny House’unuza kadar getirilebilirsiniz. Böylece tatile de başlayabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir