Temajet © 2021. Tüm hakları saklıdır.

Güncel Haber Bültenleriniz Haber Port'da

  1. Anasayfa
  2. »
  3. »
  4. Neden Pruva Akademi Yayın Evini Seçmeliyim?
Genel

Neden Pruva Akademi Yayın Evini Seçmeliyim?

vadi vadi - - 3 dk okuma süresi
29 0

Pruva Akademi Yayın Evi tarafından hazırlanan kitaplar, ilham verici ve nitelikli içerikleri ile öğrencileri büyük oranda öğrenme sürecine dâhil eder ve bilgileri yeniden keşfetmeye yönlendirir. Kısacası bu kitaplar, tam manasıyla sürükleyici nitelik taşır. Pruva Akademi Yayın Evi, eğitim uzmanları da olmak üzere birçok meslek grubundan oluşan kadrosuyla yenilikçi ve etkileyici eğitim yaklaşımlarını analiz ederek kitapları hazırlar.

Pruva Akademi Yayın Evini Seçmeniz İçin 10 Büyük Neden!

  1. Pruva Akademi Yayın Evi, öğrencileri gündelik yaşam örnekleri ile konulara ısındırır, net sorularla öğrencileri keşfetmeye yönlendirir ve farklı disiplinler ile yüksek oranda bağ kurarak bilgileri detaylı bir şekilde öğrenmesini sağlar.
  2. Birçok öğrenciye hitap eden çok boyutlu ve zengin bir öğrenme imkânı sağlar.
  3. Uzmanlar aracılığıyla daima güncellenen, hayatın dinamiklerine tam uygun olan anlatımlar ile ilgi uyandırarak öğrencilerin bilgiyi keşfetmelerine yardımcı olur. Böylece kalıcı öğrenme sağlanmış olur.
  4. Kalıcı bir şekilde öğrenmeyi destekleyebilen kurgular ile analitik düşünme, modelleme, problemleri çözme ve analiz edebilme gibi üst düzey yetenekler kazandırır. Bu durum, hem yeni nesil soruları çözme de hem de okul sınavlarında başarıyı ciddi anlamda arttırır.
  5. Maddeli anlatımlar ile öğrencilerin, herhangi bir konuyla ilgili bilgileri adım adım öğrenebilmelerini sağlar. Bu yöntem ile öğrenciler, sıfırdan zirve yolculuğuna başlar.
  6. Pruva Akademi Yayın Evi içerikleri ile zenginleştirilen kitaplar sayesinde öğrenciler, bütün konuları eksiksiz olarak öğrenir.
  7. Öğrencilerin öğrendikleri kavramları farklı türde sorular ile pekiştirebilme imkânı sunar. Yüksek etkileşimli kitaplar sayesinde öğrenciler, konuları gözlemleyerek kavrayabilir ve eksiksiz bir şekilde öğrenir.
  8. Pruva Akademi Yayın Evi tarafından hazırlanan kitaplar, bir konu ile alakalı bilgileri tamamen gerçek hayattan örnekler, yaşanan olaylar ve durumlar üzerinden öğrencilerin sınıfına uygun olarak ilgi çekici görsel ile anlatır. Bu teknik öğrencilerin, ilgisini yüksek oranda arttırır ve konularla alakalı bütün kavramları kalıcı olarak öğrenmelerini sağlar.
  9. Yayın evinin hazırladığı soru bankaları, öğrencilerin konuları tam olarak bitirdikten hemen sonra konuları ne denli kavradıklarını ölçer, akıllı sistem sayesinde de öğrencilerin eksikliklerini tam manasıyla belirler. Öğrencilerin bu eksiklikleri tam olarak giderebilmeleri için uygun içerikler sunar.
  10. Kitap çözümleri ile de öğrencilere çalışma esnasında rehberlik eder.

İlgili Yazılar