Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Mostafa Mohamed Lakabını Açıkladı

Mostafa Mohamed Lakabını Açıkladı

haber haber - - 4 dk okuma süresi
9 0

Süper Lig’in 27. Haftasında oynanan maçta Galatasaray kendi sahasında BB Erzurumspor ile karşı karşıya geldi. Bu maçta öne çıkan isim ise takımının 2-0’lık galibiyet almasında etkisi olan Mostafa Mohamed oldu. Üst üste 8. Kez kazanma başarısı gösteren sarı kırmızılı ekibin golleri Mostafa Mohamed’den geldi. Mısırlı yıldız ilk yarıda attığı iki golle hem maçın oyuncusu oldu hem de etkili bir performans ortaya koyduğunu gösterdi. Maç sonunda açıklamalarda da bulunan 23 yaşındaki genç oyuncu; lakabından da bahsetti. Mostafa Mohamed’in lakabının Anakonda olduğu ve arkadaşlarının kendisine bu şekilde hitap ettiği belirtildi. Aynı zamanda da Galatasaray için gollerine devam edeceği de kaydedildi.

Galatasaray’ın Çıkışı Sürüyor

Süper Lig 27. Hafta mücadelesinde Galatasaray ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşı karşıya geldi. Maçın 38. Ve 42. Dakikalarında sahneye çıkan Mostafa Mohamed; takımının iki golünün altına da imza atmayı başardı. Beşiktaş’ın da kazandığı bu haftada liderlik koltuğunu bırakma hatasına düşmeyen sarı kırmızılı takım; üst üste aldığı 8 galibiyetle de öne çıkıyor. Attığı gollerle takımını sırtlamaya devam eden Mısırlı genç oyuncu da maç ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Yayıncı kuruluşa röportaj veren Mostafa Mohamed; ilk olarak Galatasaray camiasını tebrik etti. İyi bir galibiyet elde ettiklerini ifade eden genç oyuncu, gol atmasından daha da önemli olanın 3 puanı elde etmeleri olduğunu söyledi. Lakabı sorulunca da Anakonda cevabını veren genç oyuncu, herkeste tebessüm etkisi yarattı. bedava bahis siteleri   ve bonus veren siteler  için best10 üyelik  adresini ziyaret Edebilirsiniz

Devre arasında Mısır’ın Zamalek kulübünden kiralık olarak takıma dahil edilen Mostafa Mohamed; Galatasaray formasıyla 6 maça çıktı. Süper Lig’de 5 maçta görev alan Mostafa Mohamed; bu maçlarda 5 gol atma başarısı gösterdi. Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 1 maçta 1 gol atan genç golcü; toplam olarak 6 maçta 6 gol istatistiğiyle Galatasaray’ın vazgeçilmez isimleri arasında yer almayı başardı.

Mısırlı Oyuncunun Başarısı

Zamalek kulübünden kiralık olarak sarı kırmızılı ekibe kazandırılan Mostafa Mohamed; adından söz ettirmeye devam ediyor. Oynadığı maçlarda ortaya koyduğu futbol ve skora olan etkisi bariz bir şekilde öne çıkan yıldız futbolcu; herkesten alkış toplamayı sürdürüyor.

Kiralık olarak takımda yer alan Mostafa Mohamed; uzun zamandır beklenen santrafor olarak takımda görülüyor. Genç yaşından ötürü de uzun süreli bir Galatasaray kariyeri olacağına da kesin gözüyle bakılıyor. Genç oyuncunun bonservisinin Galatasaray tarafından alınması durumu da gündeme gelen durumlar arasında başı çekiyor. Galatasaray formasıyla ortaya koyduğu performans nedeniyle takımda kalıcı olması adına uğraş veriliyor. Beklenilenin de üzerinde performans sağlayan genç Mısırlı oyuncunun bu performansını sürdürmesi halinde Galatasaray’ın aradığı forvet oyuncusunu bulduğu da ifade ediliyor. Genel olarak  Galatasaray taraftarını memnun eden bu oyuncu kısa sürede herkesin sevgilisi haline geldi.

İlgili Yazılar