Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. MOBİL UYGULAMADA LOOP APP İLE DEV ÇIKIŞ

MOBİL UYGULAMADA LOOP APP İLE DEV ÇIKIŞ

haber haber - - 2 dk okuma süresi
2 0

MOBİL UYGULAMADA LOOP APP İLE DEV ÇIKIŞ

İnsanların mobil uygulamalara bu kadar vakit ayırdığı bir dönemde ve bunun farkında olan firmalar ise mobil uygulama sektörüne büyük yatırımlar yapmaktadır. Sami Cansız mobil uygulamalara yaptığı yatırımlarla gözde yatırımcı haline geldi.

Dünyada adından söz ettiren yeni bir platform LOOP APP’e imzasını attı.

Başarılı yatırımcı SAMİ CANSIZ, yeni insanların uygulamada tanışıp konuştuğu, tartıştığı ve kendini rahatça ifade edebileceği dev uygulamayı hayata geçirdi.

LOOP APP olarak özellikle profesyonel bir görünüm ve marka değeri oluşturabilmek adına mobil uygulama sahibi olmak mutlaka atılması gereken bir adım olacağını söyleyen SAMİ CANSIZ.  “Mobil uygulama sahibi olarak ulaşmak istediğiniz kitleye daha kolay ulaşabilirsiniz” açıklamasıyla kendi markası olan LOOP APP dijital piyasaya muhteşem giriş yaptığını da açıkladı.

Ürün ve hizmet satışı gerçekleştiren sitelerinizin mobil uygulama sahibi olması hedef kitleniz ile aranızdaki bağı daha da güçlendireceğini ve daha çok kişiye ulaşabilme şansı sunacağını söyleyen SAMİ CANSIZ daha fazla muhteşem mobil uygulamaları hayata geçirerek sizleri farklı kılacağını sözünü verdi.

Mobil uygulamalarda dev yatırımların heyecanını yaşayan SAMİ CANSIZ değerli kullanıcılarıyla daha güçlü, daha ileri adımlar atacağını ifade etti.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir