Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. “MHP 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Yunus Emre Durmuş, Gümüşhane Dernekler Federasyonu ve Dernek Başkanlarıyla İftar Programında Buluştu”

“MHP 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Yunus Emre Durmuş, Gümüşhane Dernekler Federasyonu ve Dernek Başkanlarıyla İftar Programında Buluştu”

haber haber - - 2 dk okuma süresi
6 0

“MHP 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Yunus Emre Durmuş, Gümüşhane Dernekler Federasyonu ve Dernek Başkanlarıyla İftar Programında Buluştu”

Haber İçeriği: Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) 1. Bölge Milletvekili aday adayı Yunus Emre Durmuş, Gümüşhane Dernekler Federasyonu Başkanı Bayram Demir, 1. Bölge Başkanı Turan Nazır, İstanbul İl başkan yardımcıları Halil Tufan ve Halit Metin Özüpek, Gümüşhaneli Hukukçular Platformu Başkanı Yunus Akçay ve Anadolu Yakası’nda bulunan tüm Gümüşhane ilçe ve köy dernek başkanlarıyla birlikte iftar programında bir araya geldi. Programda konuşan Durmuş, Gümüşhane Dernekler Federasyonu nezdinde Anadolu Yakası’nda bulunan tüm dernek başkanlarının katılımından duyduğu mutluluğu dile getirerek, Gümüşhane Dernekleri ile bu süreçte birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceklerini belirtti.

Durmuş ayrıca, MHP’nin Gümüşhane’ye ve Gümüşhanelilere verdiği değeri her daim göstereceklerini vurgulayarak, Gümüşhaneli hemşehrilerini Anadolu Yakası’nda ağırlıklı olmak suretiyle MHP’de temsil etmeye çalışacaklarını ifade etti. Programda söz alan diğer konuşmacılar da Durmuş’a desteklerini belirterek, seçim süresi boyunca yanında olacaklarını söylediler.

Programa katılan dernek başkanları da seçim süresi boyunca Durmuş’un yanında olduklarını ve her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirttiler. Yunus Emre Durmuş ise katılan tüm kıymetli misafirlere teşekkür ederek, sürecin ülkemize, partilerine ve kendisi adına hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz etti. Gümüşhane Dernekleriyle Birlikte İftar Programında Buluştu

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir