Temajet © 2021. Tüm hakları saklıdır.

Güncel Haber Bültenleriniz Haber Port'da

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Meşe Parke 

Meşe Parke 

ozge ozge - - 3 dk okuma süresi
24 0

Meşe Parke 

Meşe parke, özellikle nem ve rutubete karşı diğer parke türlerine göre dirençli olması nedeniyle sıklıkla tercih edilmektedir. Evlerin oturma odasında, mutfakta, koridorda ve bunun dışında birçok mekanda, doğal olması ve zengin dokusu nedeniyle yer döşemelerinde kullanılmaktadır. Bunun yanında çizilmelere ve aşınmalara karşı oldukça dayanıklı olması nedeniyle tasarımcılar ve mimarlar tarafından sıklıkla projelerde yer verilmektedir. Meşe ağacından üretilen bu parke türü, meşe ağacının nemi önleme özelliğiyle üretilmektedir.

Meşe Parke, geleneksel ahşap görünümüyle kullanıldığı alanları güzel ambiyanslar yaratmaktadır. Sarı tonların hakim olduğu meşe parke türü evlerin atmosferini yenilemektedir. Tüm lamine parkelerde olduğu gibi alt ve üst ahşap katmanların sıkıştırılarak tutkalla ısı ve basınç etkisiyle birbirine yapıştırılarak üretilmektedir. Dayanıklılığı, kimyasal içermemesi ve kolay uygulanması sıklıkla tercih edilme sebeplerindendir. Kullanıldığı mekanlarda estetik ve şık bir görünüm oluşturan meşe parkeler, renklendirilebilir özelliği nedeniyle geniş renk yelpazesine sahiptir. Çoğunlukla iç mekanlarda kullanılan meşe parke kullanıldığı bölgelerde güzel bir atmosfer oluşturmaktadır. 

Valenti Parquet olarak parke sektöründe uzun yıllar boyunca verdiğimiz hizmet sayesinde elde ettiğimiz tecrübeyle yüksek kalite standartlarına göre üretim yapmaktayız. Evinizin zemininin şık ve doğal görünüm kazanmasını istiyorsanız siz de meşe parke ürünlerini kullanabilirsiniz. Müşteri odaklı vizyonuyla hareket ederek, ürettiğimiz kaliteli ürünlerle, müşteri memnuniyetini üst seviyede tutmayı amaçlamaktayız.

Sektör bazlı yaşanan teknolojik gelişmeleri sürekli olarak takip ederek, bu doğrultuda yaptığımı AR-GE çalışmalarında ortaya çıkan sonuçlara göre üretim teknolojimizi oluşturuyoruz. Bu sayede ürün kapasite ve çeşitliliğini artırarak, müşterilerimize birbirinden farklı seçeneklerle hizmet veriyoruz. Doğallığı, kalitesi, şıklığıyla göz kamaştıran estetik bir görünüm sunan meşe parke ürünleri uzun ömürlü olarak üretilmektedir. Valenti Parquet olarak üretimden uygulamaya kadar her alanda müşterilerimizin yanında oluyor, her aşamada en kaliteli hizmeti sağlıyoruz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir