Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Medyum Tigran Nerede Doğdu

Medyum Tigran Nerede Doğdu

haber haber - - 2 dk okuma süresi
10 0

Medyum Tigran Nerede Doğdu

1986 Ermenistan / Erivan / Zejtun doğumlu Medyum Tigran, ruh ve yazı alanında kendini geliştirmiş bir Ortodoks ilahiyatçı, okültist, sihirbaz, din adamıdır. Büyü konusunda uzmandır. Aynı zamanda Spitakavor Manastırı’nda aktif din eğitimi vermeye devam etmektedir. Büyü ve teoloji alanında yazılmış 18 kitabı vardır.

Bir medyum olarak doğuştan gelen yeteneğine ek olarak, yedi kuşak boyunca okülte olan ilgisi ve bu konuları ailesi aracılığıyla ele alması nedeniyle hayatını bu konulara adamıştır. Eski büyü kitaplarını okuyup yorumlamayı denedi, böylece birçok büyüde uzman oldu. Hayatı boyunca din, okültizm ve eğitim alanlarında sürekli gelişme gösterdi. Bir yaşam biçimi olarak yeniliklere açık olduğu için yeni şeyler öğrenmeye ve bunları insanlığın yararına kullanmaya devam ediyor.

Ortodoks bir Hıristiyan olmasına rağmen, Katoliklik, Yahudilik ve İslam gibi dinler hakkında da bilgi sahibidir. Böylece sadece Hıristiyan büyüsünde değil, aynı zamanda Yahudi büyüsünde, Müslüman büyüsünde, Orta Afrika büyüsünde de gelişti. Böylece, imkânsız olduğu söylenen büyüleri yapmayı kendine görev edindi. O, tüm beyaz ve kara büyülerin en iyisidir.

Böylece ünü sadece Türkiye ile sınırlı kalmamış, yurtdışında herkesin bildiği bir mecra haline gelmiştir. Bağlama büyüleri, rahip büyüleri, Kabala büyüleri,  soğutma büyüleri, ölüm büyüleri ve çok daha fazlasında uzmanlaşmıştır. Son günlerde sağlamış olduğu doğuştan yetenekleriyle ilgileri üzerine çekmeyi başarmış bir medyumolarak bilinmektedir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir