Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Lipoliz Etkisi Ne Zaman Başlar, Kaç Seans Gerekir? 

Lipoliz Etkisi Ne Zaman Başlar, Kaç Seans Gerekir? 

haber haber - - 5 dk okuma süresi
9 0

Lipoliz Etkisi Ne Zaman Başlar, Kaç Seans Gerekir? 

Lipoliz iğnesi yönteminin kaç seansta başarılı olacağı kişinin kilosu yaşı ve vücudunda bulunan yağ miktarına bağlı olarak farklılık gösterir. Genel olarak çok büyük sorun bulunan bölgeler için en az 2 ya da 4 seans uygulama yapılması gereklidir.hastaların %80’i 2. seans sonrasında vücutlarında meydana gelen değişimleri fark etmeye başlarlar. Uygulanan her seans sonrasında vücut doğal yollar ile erittiği yağları kendi kendine sıfırlar. 

Lipoliz Hangi Bölgelere Uygulanır ?

Lipoliz iğnesi yönteminde çok sık ya da Yüksek dozda uygulama yapmak bazen istenilen etkinin fazlasını meydana getirebilir. O nedenle tedavi süresini iyi şekilde gözlemlemek ve tedavi süresini 4 ile 6 hafta aralıklar ile uygulamak çok daha doğru olur.

Gerçek etkinin 3 haftadan sonra görülmeye başladığını ve giderek artış göstererek 6 hafta sonrasında tam olarak oturduğu gözlenmiştir. Bu nedenle asıl etkiyi 2 seans sonrası görebilmek mümkündür. 2 seans sonrası hastalara yapılan lipoliz iğnesi  uygulamasının dışarıdan da fark edilebildiğini deneyimlemeye başlar. 

Lipoliz Diğer Yöntemlerden Farkı Nedir ?

Lipoliz iğnesi işleminden sonra hastalar herhangi bir kesinti söz konusu olmadan günlük hayatlarına devam edebilirler. Lipoliz yönteminde yağlar karaciğer yolu ile parçalandığı için lipoliz seanslarına devam edildiği sürece alkol alınmaması gereklidir. Ayrıca Aspirin ve ağrı kesici ilaçlardan lipoliz işlemine baskılamaları nedeniyle tedavi süresi boyunca uzak durulmalıdır.

Yine tedavi süresince hastaların Güneş banyosundan ve solaryumdan kaçınmaları önerilir. Lipoliz yönteminden en iyi sonucun alınabilmesi için verilen diyet programı aksatılmadan uygulanmalıdır. Ayrıca her gün en az 1 saat tempolu yürüyüş yapılması lipoliz iğnesi ile parçalanan yağların yakılmasını ve vücut tarafından enerji kaynağı olarak kullanılmasını sağlar. 

Ulthera Nedir ?

Bu yöntem lazer sistemleri radyo frekans enerjisi cerrahi müdahaleler ve diğer teknolojilerden farklı olarak cerrahi olmayan bir yöntem ile çalışır. Cilt yüzeyini atlayarak istenilen enerjiyi cildin alt katmanlarına iletir. İletilen bu enerji sayesinde cildin altında bulunan yenileyici yapılar tetiklenebilir ve yeni kolajen üretimi sağlanabilir. Ulthera fiyatı işlemin yapıldığı merkeze göre değişiklik göstermektedir.

Ulthera fiyatı ve ulthera yöntemi nedir? Bu yöntem ameliyatsız olarak yüz germe için kullanılan sistemin adıdır. Odaklı ultrason dalgaları belirli bir derinliğe inerek ısı oluşturup cildin altında koagülatif sıcaklıklara  ulaşır ve kolejini uyarır. 

Ulthera Nasıl Yapılır ?

Bu yöntemde dolgu ya da toksin yoktur. İyileşme için vücudunuzun yavaş yavaş çalışmaya başlayan kendi kolajen üretim mekanizmasını harekete geçirmesi amaçlanır. Ulthera fiyatı nedir, nasıl uygulanır sorusu kişiler tarafından merak edilen konular arasında yer alır.

Ulthera Kimlere Uygulanır ?

​​​​​​Ulthera yönteminin uygulanmış olduğu bölgeler şu şekilde sıralanabilir:

  • Yüz bölgesi
  • Alın bölgesi
  • Gıdı ve çene bölgesi
  • Boyun derisi 
  • Dekolte bölgesi
  • Göz kenarları (kaz ayağı bölgesi )

G5 Masajı Hangi Alanlarda Kullanılır 

G5 masajı özel bir ritmik masaj cihazı kullanılarak yapılır. Hızlı titreşimlerle gerginlik sağlayan cihaz selülit tedavisinde oldukça etkilidir. Özellikle selülit tedavisi ve bölgesel zayıflamada kullanılan G5 masajı aynı zamanda kaslarda biriken laktik asit ve ödemin atılmasına da yardımcı olur. 

G5 Masajı Avantajları 

G5 masajı vücut özelliklerine bağlı olarak 20-25 dakika süren 10 15 seanstan oluşur.G5 masajı kan akışını hızlandırdığı için spazm tedavilerinde de kullanılır Vücudun her bölgesine uygulanabilen bu masaj tüm vücuda yapılabilir.

Ancak en etkili sonucu veren üst bacak kalça ve kol bölgeleri daha çok tercih edilir. Bu masaj yöntemi soğuk lipoliz ve lenfatik drenaj gibi bölgesel zayıflama yöntemleri ile kombine edildiğinde bölgesel zayıflamayı destekleme özelliğine sahiptir. 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir