Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Kopenhag Maçı Sonrası Yönetim, Orta Saha İçin Hamle Yapıyor

Kopenhag Maçı Sonrası Yönetim, Orta Saha İçin Hamle Yapıyor

haber haber - - 2 dk okuma süresi
13 0

Kopenhag Maçı Sonrası Yönetim, Orta Saha İçin Hamle Yapıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Kopenhag’a 1-0 mağlup olan Galatasaray, yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek. Sarı-kırmızılılar, bu mağlubiyetin ardından orta sahadaki eksikliği gidermek adına transfer atağını başlattı. Başkan Vekili Erden Timur’un liderliğindeki yönetim, kadrosuna güç katacak bir oyuncuyu takıma dahil etmek için harekete geçti.

Sezon Başından Beri Gündemde Olan Transfer

Sarı-kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki son maçlarında Kopenhag’a 1-0 mağlup olarak son 16 şansını kaybetti. Grupta topladığı 5 puanla beklentilerin altında kalan Galatasaray, özellikle orta sahada yaşadığı zorlukları gözler önüne serdi. Bu durum üzerine Başkan Vekili Erden Timur, sezon başında gündeme gelen yıldız oyuncu için devre arasında transfer atağına geçmeye karar verdi.

Thomas Partey İle Yoğun İlgilenme

Erden Timur’un öncülüğünde harekete geçen yönetim, devre arasında takımdan ayrılması beklenen Tanguy Ndombele’nin yerine güçlü bir orta saha oyuncusu transfer etmeye kararlı. Teknik Direktör Okan Buruk ile yapılan toplantıda, Ganalı orta saha oyuncusu Thomas Partey’in adı öne çıktı. Okan Buruk’un da özellikle bu transferi kadrosunda görmeyi çok istediği ve yönetimden bu yönde bir hamle yapılmasını istediği belirtildi. 30 yaşındaki Partey için devre arasında kiralama teklifi yapma kararı alan yönetimin, oyuncunun durumunu detaylı bir şekilde araştırdığı ifade ediliyor.

Devre arası transfer döneminin başlamasıyla birlikte Galatasaray, hem iç saha hem de uluslararası alanda daha etkili bir performans sergilemek adına kadrosunu güçlendirmeye yönelik bu hamlesini sürdürecek gibi görünüyor. Betwild

İlgili Yazılar