Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Sağlık
  4. »
  5. Karın Germe Ameliyatı (Abdominoplasty)

Karın Germe Ameliyatı (Abdominoplasty)

haber haber - - 6 dk okuma süresi
2 0

Karın Germe Ameliyatı (Abdominoplasty)

Tıp alanında Abdominoplasty olarak da isimlendirilen karın germe ameliyatı birçok avantajları söz konusudur. Basit bir şekilde uygulanabilmesi sizlerin zamandan da avantaj elde etmesini sağlar. Karın germe ameliyatları sadece karın duvarı bölgesinden uygulanır. Bu nedenle operasyonun vücudun farklı bölgelerinden yapılması söz konusu değildir.

Son teknolojik gelişmeler sonrasında karın germe ameliyatlarında çok fazla risk yoktur. Çünkü tıp alanı son derece gelişmiştir. Karın bölgesindeki sarkma ve kırışıklıkların yok edilmesi amacıyla karın germe ameliyatı uygulanır.

Bu tedavi uygulaması özellikle profesyonel estetik ve plastik merkezince uygulanır. Böylece daha hızlı bir şekilde karın bölgesindeki fazla yağlarınızdan kurtulabilirsiniz. Bu uygulamanın birçok artıları söz konusudur. Her yaştan hastalara güvenle uygulanabilir. Böylece tüm ameliyatlar bugün daha konforlu ve ağrısız bir şekilde yapılır.

Karın Germe Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Basit bir operasyon ile karın gerdirme ameliyatları en basit olarak karın bölgesinden hafif düzeyde kesiler açılarak karın cildinin bu kapsamda özel bir tıbbi cihazla gerdirilmesiyle uygulanır. Bu işlemler doğrudan deneyimli estetik ve plastik uzmanı tarafından pratik bir şekilde uygulanır. Böylece hastalar karın germe ameliyatı sırasında ağrı ve acı duyması söz konusu değildir. Karın germe ameliyatları süreci ise oldukça kısadır. Bu ameliyatlar klinik merkezlerine göre ortalama olarak 1 ila 4 saat içerisinde tamamlanır.

Karın Germe Ameliyatı Kimlere Uygulanır?

Karın gerdirme ameliyatları karın bölgesinden memnun olmayanlar için uygundur. Bu bölgede aşırı yağlanmaya bağlı olarak göbek oluşması ve deride sarkma ya da gözle görülür düzeyde kırışıklık oluşması gibi durumlarda karın gerdirme ameliyatları uygulanabilir. Fakat öncesinde popo estetiği konusunda da doktordan bilgi alınabilir. Çünkü popo estetikleri de yoğun olarak uygulanır.

Karın Germe Ameliyatı Öncesi Neler Yapılmalı?

Bazı doktor kliniklerinde karın gerdirme ameliyatları öncesinde hastalardan birçok hazırlıklar yapılması istenebilir. Bu durum hastaların zaman kaybı yaşamasına neden olur. Profesyonel kliniklerde ise bu gibi durumlar görülmez.

Karın bölgesi germe ameliyatından öncesinde sadece kullanılan ilaçlara ara verilmesi ve yeterli uyku alınması yeterlidir. Çünkü karın germe ameliyatı basit bir uygulamadır. Bu bağlamda ameliyatınız yüksek teknolojiler üzerinden uygulanır.

Karın Germe Ameliyatı Sonrası Neler Yapılmalı?

Kişilerin karın bölgesi gerdirme ameliyatları sonrasında da yapılması gerekenler söz konusudur. Uygulama sonrasında yeniden karın bölgesinde aşırı yağlanma meydana gelmemesine dikkat edilmelidir. Bu yönde günlük sporlar yapılmalıdır.

Hastaların ileri yaşta yer alması durumunda karın bölgesi egzersizleri yerine günlük minimum 2 saatlik sağlık yürüyüşü yapması tavsiye edilir. Karın gerdirme ameliyatları kalıcı değildir. Çünkü ameliyat sonrasında da hastaların yaşam tarzına göre karın bölgesinde yeniden deri sarkması ve kırışıklıkları hâsıl olabilir.

Bu gibi durumlarda yenide karın gerdirme ameliyatı olunabilir. Fakat ikinci defa karın germe ücreti ödenmemesi açısından ameliyat sonrasında kaliteli yaşama devam edilmelidir.

Karın Germe Ameliyatı İyileşme Süreci

Karın gerdirme ameliyatı iyileşme süreci hastalar arasında farklılık gösterir. Bu durum doktor klinik merkezleri arasında da farklılık teşkil eder. Fakat karın germe ameliyatlarında iyileşme süreci ortalama olarak 1 ila 2 hafta arasındadır. Bu süreç bazen daha kısa olabiliyor. Bunun haricinde popo estetiği iyileşme süreci de klinik merkezleri ve hastaların yaşam biçimine göre farklılık gösterir.

Popo Estetiği Nedir?

Kalça estetiği olarak da bilinen popo estetiği poposundan memnun olmayan hastalar için uygulanan özel bir ameliyat türüdür. Bu uygulamayla birlikte daha estetikli popo elde edilir.

Popo Estetiği Nasıl Yapılır?

Popo estetikleri doğrudan popodan alınan fazla dokular üzerinden yapılır. Böylece bu bölge daha inceltilebilir. Ya da daha dolgun popo için ilgili bölgeye doğrudan enjeksiyon üzerinden fazla yağ dokusu transfer edilir.

Kalça Estetiği Uygulamaları Nelerdir?

Kalça estetiği uygulamaları arasında ise, cerrahi müdahale, enjeksiyon, lazerle tedavi, yer alır. Bu nedenle kalça estetiğinde birçok farklı tedavi seçenekleri sunulur.

Popo Dikleştirme Ameliyatı

Daha dik ve estetikli bir popoya sahip olmak isteyenler bu ameliyat modeline başvuruyor. Popo dikleştirme ameliyatları da profesyonel anlamda uygulanır.

Popo Büyütme ve Popo Estetiği Yöntemleri

Estetik ve plastik merkezinden popo ameliyatı için de erkenden randevu alabilirsiniz. Popo büyütme ve popo estetiği yöntemleri arasında ameliyat, enjeksiyonla poponun büyütülmesi, popodan doku alımıdır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir