Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Kanada Turist Vizesi

Kanada Turist Vizesi

haber haber - - 2 dk okuma süresi
2 0

Seyahat amacınız fark etmeksizin Kanada’ya seyahat etmek isteyen tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının muhakkak suretle Kanada vizesi sahibi olmaları gerekmektedir.  Doğru ve Kanada Konsolosluğunun istediği düzende gerçekleştirilen başvurularla, süreç oldukça kolaylaşacaktır. Kısa süreli seyahatleriniz için Kanada turist vizesi, daha uzun seyahatleriniz için farklı vize başvuru kategorilerinden başvurabilirsiniz.

 Vize Ajansı, Kanada vize başvurusu alanında uzman danışmanlarıyla birlikte güvenle başvurabilirsiniz. Kanada Konsolosluğunun istediği düzende başvurunuzu gerçekleştirerek 10 yıllık Kanada turist vizesi sahibi olabilirsiniz.

Kanada Turist Vizesi

 Kısa süreli ve turizm amaçlı seyahatleriniz için Kanada turist vizesi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz. En sık başvuru yapılan kategori olmakla beraber, tüm adımlar dikkatli atıldığı takdirde başvurularınızı kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

 Vize başvurusu gerçekleştirilirken: Kişilerin talep edilen evrakları ve başvuru formlarını eksiksiz olarak hazırlamaları gerekmektedir. Kanada Konsolosluğu, hazırlanan vize başvuru formu ve gerekli evraklar göz önünde bulundurarak Kanada turist vizesi başvurusuna yanıt vermektedir. Eğer kişi öğrenci veya ev hanımıysa: Kendisine sponsor olacak kişinin bu evrakları sunması gerekmektedir. Kanada konsolosluğunun aradığı temel şartlardan biriside; Kişinin gidip, geri döneceğini kanıtlayacak belgeler sunmasıdır. Maddi durumunuz ya da Türkiye’ye geri döneceğinizi kanıtlayacak belgeler, vize almanız konusunda büyük kolaylıklar sağlayacaktır.

Vize Ajansıyla Güvenle Başvurun

 Vize Ajansı, 10 yılı aşkın tecrübesi ve deneyimiyle alanında uzman danışmanlar tarafından başvurunuz gerçekleştirilir. Kanada vizesi hakkında detaylı bilgi almak için: 0212 909 30 70 ya da https://www.vizeajansi.com/kanada-vizesi/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir