Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Kader Doğan : Oyunculuk Hikayesi Nasıl Başladı?

Kader Doğan : Oyunculuk Hikayesi Nasıl Başladı?

haber haber - - 2 dk okuma süresi
2 0

Kader Doğan : Oyunculuk Hikayesi Nasıl Başladı?
 
Çocukluk yıllarında başlayan oyunculuk tutkusu Kader Doğan’ın kariyer hayatına dönüştü. Sanatın çeşitli alanlarıyla küçük yaşta ilgilenmeye başlamış ve 23 yaşında tiyatro dersi almaya başladı. 11 Temmuz 2018 yılından itibaren Kader Doğan Ankara Adalet Bakanlığı’nda Devlet Memuru olarak çalışma hayatına devam ederken stüdyo fotoğraf çekimlerine de devam etti ve bazı cast ajanslara da başvuruda bulundu.

Küçük yaşta oyunculuk yeteneğini keşfedip dizi oyuncusu olmaya karar vermiştir. Ankara Başkent İletişim Bilimleri Akademisi’nde 24 yaşında oyunculuk eğitimine başlayıp kendini geliştirmiştir. Gördüğü eğitim oyunculuk sınavı ile sertifika almaya hak kazanmıştır. O dönemde dizi oyuncusu olmaya karar vermiştir.

Kariyer hayatına reklamla devam eden Doğan, 2022’de ”Zafer Koleji – Ankara’nın Denizi” adlı reklamda yardımcı oyuncu olarak ilk adım attı.

Kader Doğan Kimdir?

22 Temmuz 1997’de Malatya’da doğan Kader Doğan İlkokulu Abdurrahman Şengel İlköğretim Okulu’nda, Liseyi Nevzat Ayaz Kız Meslek Lisesi’nde okumuştur. Malatya Yazıhan Koşar’da büyüdü. Doğduğu büyüdüğü şehirden, Ankara’ya büyük umutlarla geldi. En büyük hayali dizi oyuncusu olabilmekti. Bir taraftan Ankara’nın zorlu şartlarıyla tek başına mücadele ederken; bir yandan da hayata tutunmaya çalıştı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir