Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Johnny Sins, Türkiye pazarına Sinsi Enerji içeceği ile girdi!

Johnny Sins, Türkiye pazarına Sinsi Enerji içeceği ile girdi!

haber haber - - 2 dk okuma süresi
8 0

Dünyaca ünlü yetişkin film yıldızı Johnny Sins, Türk hayranları için

SİNSİ Enerji içeceğini piyasaya sürdü!

Johnny Sins tarafından Türkiye için özel olarak üretilen SİNSİ adlı içecek, özel bir ginseng formülü içeriyor. 72 saat etkili formülüyle pazara iddialı bir giriş yapan marka, Johnny Sins’in kendi tabiri ile adeta bir “enerji krikosu” görevi görecek.

Yıldız isim lansman haberini bugün Twitter hesabından bizzat duyurdu. Tanıtımını esprili bir dille paylaşırken, ürünün içine sevgisini de kattığını söyleyen Johnny Sins özellikle erkek hayranları tarafından sosyal medyada yakından takip ediliyor. ‘Sinsi, aratmaz Johnny Sins’i!’ sloganıyla yakında raflarda yer alacak marka, şimdiden sosyal ağlarda ilgiyle karşılandı.

Ünlü isim enerji içeceğinin faydalarını ise şöyle özetliyor: “Uzun performanslar için gereken enerjiyi karşılıyor. Dayanıklılığı ve gücü 72 saate kadar koruyor. İnanılmaz ama her koşulda etki ediyor.”

Türkiye’ye özel bu ürün hakkında daha fazla bilgi için www.johnnysinsi.com‘a tıklayın. Ayrıca, ünlü yıldızın kendi hazırladığı ürün tanıtım videosunu Twitter sayfasından izleyebilirsiniz. @JohnnySins

İlgili Yazılar