Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. İstanbul Burun Estetiği

İstanbul Burun Estetiği

haber haber - - 3 dk okuma süresi
10 0

İstanbul Burun Estetiği

Günümüzde burun estetiği insanlar tarafından sık bir şekilde tercih edilen bir operasyondur. Bu sebepten ötürü ülkemizde var olan kuruluşlar tarafından yapılan operasyonlar dünya genelinde misafirleri ülkemize getirmektedir. Bazı insanlar burnunun şeklinden memnun değildir. Kendilerini rahatsız hissederler ve özgüvenleri çoğu zaman bu memnuniyetsizlikten zarar görür. Bu nedenle birçok kişi rinoplasti operasyonlarını düşünmektedir. Burun düzeltme operasyonları ile burnun dış şekli kolay bir operasyonla değiştirilir. Peki böyle bir operasyon ne kadara mal oluyor, sağlık sigortası bu operasyonları karşılıyor mu? İçeriği dikkatli bir şekilde okuyarak sizlerde bilgi sahibi olabilirsiniz.  Rinoplasti 2023 yılında da diğer tedavi yöntemleri gibi en çok tercih edilen operasyonlardan bir tanesi olacağı ön görülmektedir. Sizlerde bu operasyonu yaptırmak istiyorsanız alanında uzman bir klinikten alınıza takılan tüm soruların cevaplarının giderilmesini sağlayabilirsiniz.

Rinoplasti nedir?

Her bireyin burnunun nasıl göründüğü inşaların anatomik yapısına bağlıdır.  Burun bölgesinde kıkırdak, kemikler ve yumuşak kısımlar vardır ve bunlar, bireysel bileşimlerinde her insan için benzersiz bir burun oluşturur. Rinoplasti, plastik cerrahi ile yapılan bir işlemdir. Rinoplastinin amacı, burnun dış şeklini kaldırarak veya pozisyonunu değiştirerek değiştirmektir. Rinoplasti yapılmasının çeşitli nedenleri olabilir.  Rinoplasti en yaygın estetik ameliyatlardan biridir ve genellikle daha küçük, daha düz veya daha dar bir burun elde etmek amacıyla yapılır. Güzellik yönüne ek olarak, tıbbi nedenler de bir düzeltme için konuşabilir. Ameliyatla düzeltilebilen doğal şekli nedeniyle bazı kişilerde nefes almada kısıtlılık vardır. Bir yaralanma nedeniyle burnun yeniden yapılandırılması gerektiğinde de bir rinoplasti kullanılabilir.  İstanbul rinoplasti fiyatlar içeriğimizin ilerleyen kısımlarında sizlere aktarılacaktır.

Burun estetiği operasyonunun maliyeti nedir?

İstanbul burun estetiği fiyatları yapılacak olan operasyon türüne göre değişiklik göstermektedir. Sizlerde yaptıracağınız burun estetiği maliyetleri için alanında uzman kliniklerle iletişime geçebilirsiniz. Bu operasyonlar genel olarak burun küçültme, burun ucu küçültme, burun köprüsü düzeltme gibi işlemlerin fiyatları burun estetiği fiyatları 2023olarak bir liste altında düzenlenmiştir. Genel olarak ülkemizde yapılan estetik operasyonlarını sağlık sigortaları bu operasyon ücretlerini karşılamamaktadır.  Sağlık sigortasının masrafların bir kısmını karşılayıp karşılamadığı, prosedürün nedenine bağlıdır. Genel olarak estetik müdahale ile fonksiyonel müdahale arasında bir ayrım yapılır.

Fonksiyonel bir rinoplasti söz konusu olduğunda, sağlık sigortası genellikle masrafları karşılar, çünkü bu durumlarda sağlıkta bir bozulma söz konusudur. Estetik bir işlem yani kozmetik operasyon ise hasta masrafları tamamen kendisi karşılamaktadır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir