Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. İş Dünyası
  4. »
  5. İsrail Askerleri Filistin Mülteci Kampına Saldırdı

İsrail Askerleri Filistin Mülteci Kampına Saldırdı

haber haber - - 1 dk okuma süresi
6 0

İsrail Askerleri Tarafından Gerçekleştirilen Saldırı

İsrail askerleri, Nur Şems Mülteci Kampı’na baskın düzenleyerek kampı kuşatma altına aldı. Bu saldırı sonrasında İsrail askerleri ile Filistinliler arasında çatışmalar başladı. Kampın girişindeki İsrail buldozerinin yanında patlayıcı infilak ettirildi ve işgalci İsrail ordusuna ait buldozerler, kampın sokaklarına ve altyapısına zarar verdi.

Kampa Yönlendirilen Sağlık Ekipleri

Saldırıların gerçekleştiği bölgeye sağlık ekipleri yönlendirildi. Ancak, kampın tüm girişlerine İsrail askeri araçları konuşlandırıldı ve kamptan giriş çıkışlara izin verilmediği bildirildi.

İslami Cihad’ın Açıklaması

İslami Cihad’ın silahlı kanadı Kudüs Seriyyeleri, saldırılar sonrasında İsrail’e ait askeri araçların yakınında el yapımı patlayıcıların infilak ettirildiğini duyurdu. Bu gelişmelerle birlikte kampta gerginlik ve endişe devam ediyor.

Bu olaylar, Filistin ve İsrail arasındaki gerilimin yüksek seviyede olduğunu bir kez daha gösterdi. Uluslararası toplumun bu duruma müdahale etmesi ve tarafları çatışma ortamından uzaklaştırmak için diplomatik çözümler bulması bekleniyor.

İlgili Yazılar