Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Hydrafacial Nasıl Yapılır?

Hydrafacial Nasıl Yapılır?

haber haber - - 6 dk okuma süresi
10 0

Hydrafacial Nasıl Yapılır?

Hydrafacial yöntemi son derece basit, ağrısız uygulaması kolay, metabolizmayı ve hücre yenilenmesini hızlandırıyor.

İlk olarak, tedavi edilecek kişinin cilt tipine uygun bir temizleme solüsyonu seçilecektir. Cilt yüzeyi ve gözenekler yumuşatılır ve cilt elektrikli süpürge ile temizlenir. İkinci adımda cilde, cilt tipine ve probleme özel seçilmiş bir solüsyon verilir. Radyo frekans ucu sayesinde uygulanan solüsyon cilde taşınır.

Çözelti, kolajen yapısını harekete geçirmeye yardımcı olan, cildin nemlenmesini, onarılmasını ve yenilenmesini sağlayan peptitler, antioksidanlar ve hyaluronik asit içerdiğinden bu işlemde kullanılır. Soğutma başlığı ile şok etkisi yaratılarak solüsyon ciltte hapsedilir.

Son aşamada ise LED tedavisi uygulanarak cilt dokuları uyarılır. Bu işlem gözenekleri sıkılaştırır ve uzun süre korunmalarını sağlar. Her cilt tipine, her yaşa ve mevsim uygulanabilen hidrolik sistem, değişen mevsimlerde cildin maruz kaldığı dış etkileri en aza indirir ve cildin nem dengesini korur.

Hydrafacial Yöntemleri Nelerdir?

1) Derin Temizleme

2) Asit Peeling

3) Derin Serum İletimi

4) Derin Nemlendirme

5) LED Işık Uygulaması

Yukarda bahsi geçen aşamalı yöntemlerin ücreti ise sonraki merak edilen konudur. Peki hydrafacial fiyatları ne kadardır?

Hydrafacial Fiyatları

Hydrafacial fiyatları ve başarısı, uygulamada kullanılan başlangıç ​​solüsyonlarının ve serumların maliyetini belirler. Belirli bir ortalamanın altındaki fiyatlar, özel kampanyalar dışında kullanılan farklı malzemelerden kaynaklanabilir.

Badem Göz Estetiği

Badem göz estetiği operasyonu, daha genç, sağlıklı, canlı, estetik ve çekici bir görünüm için gözlerin daha çekik görünmesini sağlayan cerrahi bir işlemdir. Kaldırma ile  göz kapaklarındaki veya çevresindeki sarkmalar da kısmen giderilir. Hem erkek hem de kadın hastalara cerrahi uygulanabilmektedir.

Badem göz estetiği, esas olan yüz yapınızın ve gözlerinizin estetik olarak buna uygun olup olmadığıdır. Özellikle yapısal olarak düşük gözleri olanlar daha çok ilgi görmektedir. Doktorunuzla detaylı bir görüşmeden sonra bu işlemi yaptırmak isteyip istemediğinize daha net bir şekilde karar verebilirsiniz. Askıya alma işleminin beğenilmediğinde tekrar devam ettirilebilen bir uygulama olması da badem göz estetiği için bir nimettir.

Badem Göz Estetiği Kimlere Uygulanır?

Badem göz ameliyatı, özellikle zayıf, küçük gözleri olan, genç, parlak ve çekici gözlere sahip olmak isteyen herkese yapılabilir. Bu kalıcı bir ameliyat olsa da ilerleyen yıllarda yaşlanma ile birlikte tekrarlanması gerekebilir.

Ayrıca alt veya üst göz kapaklarında bir problem varsa (üst göz kapağında deri fazlalığı veya alt göz kapağında şişlik gibi) badem göz ameliyatı yapılmadan önce problemin giderilmesi gerekir veya estetik göz kapağı ameliyatı ile kombine edilebilir.

Badem Göz Estetiği Faydaları

Badem göz estetiği, düşük göz görüntüsünü kapatmak için sık sık makyaj yapmaktan kaçınır. Düşük gözleri olmayan insanların bunu sevmesinin nedeni, görünüme derinlik katmasıdır. Üstelik badem göz dışarıdan pek fark edilmeyen bir estetik ameliyattır.

Çevrenizdeki insanlar sizin farklı bir güzelliğinizin olduğunun farkındalar ama ne olduğunu anlamakta zorlanıyorlar. Düşük göz yapısı sizi her zaman yorgun ve uykulu gösterse de bu uygulama sayesinde enerjik bir ifadeye sahip olacaktır.

Protez Tırnak Nasıl Yapılır?

Protez tırnak nasıl yapılır? Protez tırnak fiyatları? Protez tırnak modelleri bakımına düşkün bayanların en çok merak ettiği sorulardır. yöntemi seçerseniz seçin, uygulama aşamaları son derece basittir:

  • Yapay tırnak işlemi, tırnaklarınıza özel koruyucu solüsyonların uygulanmasıyla başlar. Bu uygulama hem tırnağın kendisini korur hem de takma tırnağın yapışmasını sağlar.
  • Bir sonraki adımda, yapay tırnak gerçek tırnağın ucuna yerleştirilir ve istenilen şekilde törpülenir. Üçüncü adımda tırnak ucunun dışındaki alan akrilik veya jel ile kaplanır.
  • Son olarak, tüm çivi düzleştirilir ve parlatılır.

Protez Tırnak Modelleri Nelerdir?

  • Akrilik Tırnak modeli
  • Jel Tırnak (Poly Gel) modeli
  • Dipping  Tırnak modeli

Bu modeller bayanlar arasında zevke göre değişmektedir. Peki protez tırnak fiyatları nedir?

Protez Tırnak Fiyatları

Protez tırnak uygulamaları alanında profesyonel kişiler tarafından yapılmalıdır. Piyasada çok farklı birim fiyatlar var ama kaliteli ve hijyenik ürünler kullanılması gerektiğinden çok farklı fiyatlar olabiliyor. Protez takma fiyatları için iş yerlerine uğramalısınız.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir