Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Hakan Bilgin: Emre Kınay yüzünden oyuncu oldum

Hakan Bilgin: Emre Kınay yüzünden oyuncu oldum

haber haber - - 2 dk okuma süresi
9 0

Hakan Bilgin’nin sunumuyla Türkiye’nin en keyifli youtube kanallarından biri olma hedefiyle yola çıkan “Mekanın Sahibine Geldik” programının bu haftaki konuğu Emre Kınay oldu.

Programın çekimleri Kınay’ın sahibi olduğu Duru Tiyatro’da gerçekleşti. İki ünlü isim, oyuncu olmak için beraber yaşadıkları maceraları kahkahalarla anlatırken Hakan Bilgin, Emre Kınay sayesinde bu mesleğe girdiğini söyleyerek konuğu olan başarılı oyuncuyu oldukça şaşırttı.

OYUNCULUKTAN BAŞKAN ADAYLIĞINA!

Programda dikkat çekici konulardan biri de Kınay’ın siyasete girişi oldu.

Kınay ; “Olası bir depremde Kadıköy’deki binalarının 3’te 1’inin ağır hasar alacağını öğrendim. Herhangi bir sermayeye ortaklığım olmadığı için de tamamen insani duygularla aday oldum” diyerek açıkladı.

“Kendimden Çok Razı Değilim”

Hakan Bilgin’in kızı Duru’yu hayatta nasıl yönlendirdiği sorusuna “Kendimden Çok Razı Değilim” diye cevap veren Emre Kınay, “Öfkeyle kalkıp zararla oturduğum çok zaman oldu. Hala pek çok şeyin doğrusunu 50 yaşıma geldim öğrenemedim” dedi.

Sırt sırta sorular başladı!

Mekanın Sahibine Geldik programında Hakan Bilgin’in konuklarına yüz yüze soramadığı soruları, sırt sırta vererek sorduğu bölüm ise Emre Kınay’la birlikte bu hafta başlıyor. Hakan Bilgin’in kırmızı sorularından oluşan bölümde, ünlü konukları zor anlar bekliyor

İlgili Yazılar