Temajet © 2021. Tüm hakları saklıdır.

Güncel Haber Bültenleriniz Haber Port'da

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Güncel Akaryakıt fiyatları

Güncel Akaryakıt fiyatları

hande hande - - 2 dk okuma süresi
20 0

Benzin fiyatı ve akaryakıt fiyatları araç sahipleri tarafından canlı olarak takip ediliyor. Akaryakıt fiyat listesi her gün yenilenirken, uluslararası gelişmeler benzin fiyatları listesini belirlemede büyük bir rol oynuyor.

Ankara, İzmir, İstanbul gibi büyükşehirlerdeki akaryakıt istasyonlarında güncel benzin fiyatları ekranı bugün yeniden şekillendi. Brent petrol fiyatlarındaki hareketlilik benzin fiyatı listesinde değişikliğe neden oldu.

Petrol fiyatları 2 haftanın en düşük seviyesi olan 100 dolar psikolojik bandının altına çekildi. Bu durumun motorin ve benzin fiyatı başta olmak üzere akaryakıt için indirim olarak yansıması bekleniyordu. Önceki gün 2,38 TL’lik motorin indirimi sonrası, bugün hem benzin hem de motorin için indirim geldi.

Serbest piyasada petrol fiyatları 133 dolardan yüzde 25’in üzerinde değer kaybına uğrayarak 100 dolar psikolojik bandını aşağı yönlü kırdı ve 2 haftanın en düşük seviyesi olan 97,5 dolara çekildi.

Motorin fiyatları için 2,38 TL indirimin ardından bugün de 0,93 TL, benzin fiyatı içinse 1,76 TL indirim yaşandı. Buna göre akaryakıt firmalarının internet sitesindeki güncel verilere göre;

İstanbul’da yeni motorin fiyatı 19,66 TL,
İstanbul’da yeni benzin fiyatı 18,71 TL,
Ankara’da yeni motorin fiyatı 19,81 TL,
Ankara’da yeni benzin fiyatı 18,81 TL,

İzmir’de yeni motorin fiyatı 19,82 TL,
İzmir’de yeni benzin fiyatı 18,83 TL

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir