Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Gözde Albayrak Mutlu Sona Yaklaştı

Gözde Albayrak Mutlu Sona Yaklaştı

haber haber - - 2 dk okuma süresi
10 0

Gözde Albayrak Mutlu Sona Yaklaştı
Aslen Sivaslı olan ve istanbulda ikamet eden 25 yaşındaki güzel oyuncu Gözde Albayrak sektörde kendinden söz ettirmeyi başardı.
Oyunculuk eğitimini Meltem Cumbul Toygun Ateş’ten alan oyuncu, ilk olarak sektöre tiyatrodan başladı. Ardından kendini geliştirerek sinema ve televizyon sektörüne geçiş yaptı. Birçok yapımda oynayan genç sanatçı en son ise başrolünü aldığı sinema filmi Aylak takımı ile sevenlerinin karşına geçti.

Şimdilerde oyunculuk hayatı ile ön planda olan ismin özel hayatI ise merak konusuydu. Oldukça yorucu bir nişanlılık dönemi geçiren çift tüm bu zorluklara rağmen aşklarını taçlandıracak ve mutlu bir evlilik için ilk adımı güzel bir organizasyon ile atacaklar. Geçtiğimiz yıl haziran ayında film yapımcısı Yasin Yıldırım İle güzel bir törenle nişanlanan Gözde Albayrak bu yıl ise güzel bir düğün ile dünya evine girecek. İlk olarak 1 Eylül tarihinde Adıyaman da gerçekleşecek olan düğün töreninin ardından 18 eylül tarihinde ise İstanbul Beykoz’da VIP GARDEN adlı mekanda kır düğünü gerçekleşecek. Bu güzel düğüne şahitlik edecek isimler ise Tuna Arman ve Ali İhsan Bozdemir olacak.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir