Temajet © 2021. Tüm hakları saklıdır.

Güncel Haber Bültenleriniz Haber Port'da

  1. Anasayfa
  2. »
  3. »
  4. Geçmişten Günümüze Kadar Uzanan İnci Davetiye Yolculuğu!
Genel

Geçmişten Günümüze Kadar Uzanan İnci Davetiye Yolculuğu!

vadi vadi - - 3 dk okuma süresi
20 0

Şimdilerde düğün davetiyesi ihtiyaçlarımızın için ilk tercihimiz haline gelen, sektördeki yerini iyiden iyiye belirginleştiren İnci Davetiye 1978 senesinde kurulmuş ve bu zamana kadar gelişerek, büyüyerek ilerlemeye devam etmiştir. İlk kuruluşunda Hızır Aydından tarafından küçük bir işletme olarak kurulup kartpostallar üretmesinin ardından zaman içerisinde yerini belirlemiş, dönemi takip ederek farklı ürün çeşitlerinden de üretmeye aşlamıştır.

İlk olarak kartpostallar başlayan marka, kuruluşundan altı sene kadar sonra, 1984 yılında da daha da gelişim göstererek tebrik kartları, zarf mektuplar ve imsakiye gibi daha birçok üründe ekleyerek çeşitliliğe girmiştir. Bu gelişimi yıldan yıla sürdürerek şimdi davetiyeler için ilk aklımıza gelen, kaliteli bir seçenek olmayı da başarmıştır.

 Davetiyelerde Aradığımız Her Çeşide Ulaşabilme İmkanı!

Gerekli dönemde her birimizin bu düğün davetiyesi ile ilgili belirli kararlar vermesi gerekir. Çünkü davetiyeler aslında bizim sevdiğimiz insanları düğünümüze çağırmamıza, düğünümüzü duyurmamıza yarayan araçlardır. Bizler için bir nevi haber taşıyan beyaz güvercinlerimizdir. Bu konuda o yüzden hepimiz en güzelini, en beğendiğimizi almak isteriz. Ancak çoğu zaman başarısız oluruz.

Çünkü ürünler hem çeşitlilik sunmadığı gibi hem fiyatlar bütçemizin üstünde rakamlardan oluşmaktadır. Yine de İnci Davetiye içerisinde böyle bir durum söz konusu değildir. İstediğiniz davetiye, yüzlerce çeşit olarak her tarza uygun bir biçimde üretilirken fiyatları da oldukça uygun olarak belirtilmektedir.

İnci Davetiye Her Konuda Rahatlık Sağlıyor!

Davetiyelerinizi seçip satın alma sırasında geldiğiniz dönemde de aslında endişe etmenizi gerektirecek hiçbir durum yoktur. Çünkü internet üzeri alışverişler konusunda çoğumuz endişeli olsak da İnci Davetiye bu sektörde yıllardır bulunan köklü bir markadır. Bunun yanı sıra sağladıkları kolaylık da kesin olarak alışverişleriniz sırasında kart bilgilerinizi koruma yöntemlerine başvurmasıdır.

Buna ek olarak satın aldıktan sonra firma, ürünlerinizin teslimatı için hızlı bir şekilde kargo oluşturmaktadır. Ülkenin her noktasına teslimatı yapılmakta olan kargolar için de sizden bir ücret talebi yapılmamaktadır. Bu da aslında tamamen müşterilerin memnuniyetini sağlamak için yapılan hamlelerden biridir çünkü marka, yıllardır önceliğine müşterisini koymuş ve bu çizgide ilerlemiştir.

İlgili Yazılar