Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Fredrik Midtsjö

Fredrik Midtsjö

haber haber - - 2 dk okuma süresi
11 0

Fredrik Midtsjö

Süper Lig ‘de ilk santra için artık geri sayıma geçilirken Galatasaray transfer bombasını atmaya devam etti. Özellikle orta sahada sıfırdan büyük bir yürüyüşe başlayan Sarı-Kırmızılılar, Sergio Oliveira’nın ardından önemli bir takviye daha yaptı. Hollanda Ligi’nde AZ Alkmaar forması giyen 28 yaşındaki Fredrik Midtsjö ile anlaşan Galatasaray yönetimi, 28 yaşındaki oyuncuyu İstanbul’a getirmeye hazırlanıyor. Operasyonu yürüten Erden Timur, “Fredrik Midtsjö, Okan Buruk’un beğendiği bir oyuncu ve ödemesi için Trwin yardımcı olacak dedi.

Transfer resmiyet kazanırsa, saha ile 1.76 metre uzunluğundaki Norveçli arasındaki tempo farkını kapatmayı hedefliyor. Okan, 6 ve 8 numaralı tecrübeli oyuncuları kullanmayı planlıyor. Alkmaar’da 124 maçta orta saha, 70 maçta kanatlarda görev yapan Midtsjö, iki defa da sağ bek pozisyonunda görev yaptı. Kariyeri boyunca sadece iki kez kırmızı kart gören İskandinav futbolcu, kendisini tam bir takım oyuncusu olarak konumlandırıyor.

Fredrik Midtsjö, 11 Ağustos 1993’te Norveç’in Trøndelag kentinin Stjørdal semtinde doğdu. Futbola Stjørdals-Blink altyapısında başladı.  Kasım 2017’de Stjørdals-Blink’ten Rosenborg’a katıldı. Rosenborg’daki ilk maçına  16 yaşında Norveç Kupası’nda eski takımı Stjørdals-Blink’e karşı oynadığı maçta çıktı. Sarpsborg, Tippeligaen’deki ilk maçına çıktı ve Avrupa’daki ilk maçına 2011-12 Şampiyonlar Ligi elemelerinde Breidablik karşısında çıktı. 28 Ağustos 2011’de Midtsjö, Rosenborg’un A takımıyla resmen anlaştı. İlk golünü de 2011’de Odd’a yaptığı uzun şutla attı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir