Temajet © 2021. Tüm hakları saklıdır.

Güncel Haber Bültenleriniz Haber Port'da

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. Firmaya özel polar mont modelleri için Giviu İş Elbiseleri

Firmaya özel polar mont modelleri için Giviu İş Elbiseleri

ozge ozge - - 2 dk okuma süresi
14 0

Firmaya özel polar mont modelleri için Giviu İş Elbiseleri

Endüstrinin hangi alanında faaliyet gösteriyor olursanız olun firmanızın kurumsal kimlik çalışmalarını tamamlayabilmek Böylelikle firmanıza kurumsal bir imaj kazandırabilmek için iş elbiseleri önemli bir yer tutmaktadır. İş elbiseleri sektöründe faaliyet gösteren Giviu İş Elbiseleri markası 17 yıllık bir sektör tecrübesi ile kurulmuş ve kısa sürede sunmuş olduğu kaliteli özel tasarım hizmetleri ile ülkenin en önemli markalarının tercihi olmuştur. İş elbiseleri sektöründe çok uzun yıllar Farklı birçok departmanda görev alan Sevcan Durmaz 17 yılın ardından kendi kurmuş olduğu firma ile iş elbiseleri sektöründe markaya özel üretim yapmaktadır. Ve bugün gelmiş olduğu noktada ülkemizin en önemli markaları ile iş birliği içerisinde olduğu gibi İsviçre ve Almanya’ya ihraç etmiş olduğu polar mont modelleri ile büyük bir başarı örneği göstermektedir.

Giviu İş Elbiseleri Atölyelerinde üretilen polar mont modelleri her sektörde kullanılabilen ürünlerdir. Üretim ve hizmet alanında faaliyet gösteren markanızın kaliteli bir imaja sahip olabilmesi ve aynı zamanda çalışan tüm personelinizin özellikle Kış mevsiminde kendisini rahat ve konforlu hissedebilmesi için polar mont modelleri tercih edilmektedir.

Firmaya özel softshell mont modelleri

Softshell mont modelleri yüksek kalite düzeyine sahip olan ve çok uzun yıllar güvenli şekilde kullanılabilecek iş elbiselerinden birisidir. Giviu İş Elbiseleri atölyelerinde üretilen ve markaya özel olarak tasarlanan softshell mont modellerini inceleyebilmek için giviu.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir