Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Eşi tarafından vurulan genç kadın duruşmaya sedyeyle geldi

Eşi tarafından vurulan genç kadın duruşmaya sedyeyle geldi

haber haber - - 1 dk okuma süresi
8 0

İstanbul Şişli’de boşanma aşamasında olduğu eşi Sabiha Mutlu’ya kurşun yağdıran tutuklu sanık Samet Mutlu’nun iki ayrı suçtan 20 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına başlandı.

41. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada sedyeyle adliyeye gelen müşteki Sabiha Mutlu ile tarafların avukatları hazır bulundu. Tutuklu sanık Samet Mutlu, corona virüs olduğu gerekçesiyle duruşmaya katılmadı. Duruşmada beyanda bulunan müşteki Sabiha Mutlu, sanığın cezalandırılmasını talep etti. Mahkeme, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Duruşmanın sonrasında ambulansa bindirilirken konuşan Sabiha Mutlu, “Ayaklarımı geri istiyorum. Ben engelli kalacağım, yatalağım. Ben cezasını en üst seviyeden almasını istiyorum. Televizyonda gördüğü gibi ‘işte bak 3 sene yatmış çıkmış, bende seni vururum’, evliliğim boyunca öldürmek için bana teşebbüs etti. Bıçakla yatırdı, kızım kurtardı. Silah çekti polis, kurtardı. Ceza alsın istiyorum. En üstten ceza alsın istiyorum ki diğerlerine de örnek olsun. Diğer kadınlar da böyle bu şekilde şiddet görüyor” ifadelerini kullandı.

İlgili Yazılar