Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. En iyi Sakarya psikolog

En iyi Sakarya psikolog

haber haber - - 2 dk okuma süresi
2 0

En iyi Sakarya psikolog

Psikolog Burak Uysal Sakarya, Adapazarı ve Serdivan bölgesinde Uzman Psikolog olarak faaliyet göstermektedir. Çocuk psikolojisi alanında almış olduğu eğitimler ve katılmış olduğu Seminerler sayesinde bugün çocuk terapileri konusunda oldukça başarılı ve etkili çalışmalar düzenlemektedir. 

En iyi Sakarya psikolog arayışınızda Psikolog Burak Uysal ile iletişime geçebilirsiniz. Web sayfasına giriş yaparak Burada bulunan hızlı iletişim yöntemleri üzerinden randevu oluşturabilirsiniz. Çocuklarınızın yaşamış olduğu ruhsal ve psikolojik sorunların çözümü konusunda kendisinden uzman desteği alabilirsiniz. Çocuklarınız için bu tür profesyonel destek alımlarında geç kalırsanız bugün yaşanan tüm sorunların her geçen gün büyüyerek artacağını ve her geçen gün sonunda sorunların çözüm sürecinde daha büyük zorluklarla karışılacağınızı bilmeniz gerekir.

Çocuk psikolojisi alanında düzenlenen terapiler

Psikolog Burak Uysal hizmet verdiği bölgelerde çocuk psikolojisi alanında bilimsel yöntemlerle yapmış olduğu terapilerde önemli düzeyde bir başarı oranına sahiptir. Çocuk yaşta yaşanan ruhsal sıkıntılar ve travmalar bu dönemde tedavi edilmediğinde yetişkinlik döneminde çok daha büyük psikolojik sorunlar olarak ortaya çıkmaktadır. Sizlerde çocuklarınızın bazı ruhsal sıkıntıları olduğunu düşünüyorsanız bunların tedavisi yönünde Psikolog Burak Uysal ile iletişim kurabilirsiniz. Kendisine vermiş olduğu farklı terapiler ile çocuklarınızın çok daha mutlu bireyler olmasını sağlayabilirsiniz.

Psikolog Burak Uysal çocuklarda Bilişsel davranışçı terapileri, odaklanma problemleri, dikkat bozukluğu, hiperaktivite, Davranış bozukluğu, depresif bozukluklar, sosyal ilişkilerin uyumsuzluğu, okul başarısızlığı ve anksiyete gibi konularda uzman terapi desteği sunmaktadır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir