Temajet © 2021. Tüm hakları saklıdır.

Güncel Haber Bültenleriniz Haber Port'da

  1. Anasayfa
  2. »
  3. »
  4. Diş sağlığınızda kalite ve profesyonellikten ödün vermeyin
Genel

Diş sağlığınızda kalite ve profesyonellikten ödün vermeyin

vadi vadi - - 3 dk okuma süresi
19 0

Diş sağlığımız, beden sağlığımızın tamamını etkileyen son derece önemli bir faktördür. Vücudumuzda diş sağlığımız, beslenme yapımızdan estetik görünümümüze kadar birçok alanı etkilemektedir. Bu nedenle bireylerin diş sağlıklarına son derece önem vermeleri ve düzenli olarak diş sağlıklarını kontrol ettirmeleri gerekmektedir. Diş sağlığı ile ilgili destek alırken ise profesyonel diş hekimlerinin yardımına başvurmak önemli bir ayrıntı olarak karşımıza çıkmaktadır. Çünkü diş hekimlerinin profesyonelliği diş sağlığımız, estetik görüntümüzü hatta tedaviler sırasında çektiğimiz acının düzeyini dahi etkilemektedir. Konya merkezli olarak faaliyet yürüten ve bu ilde son derece başarılı çalışmalara imza atan Konya Diş Hekimi Muhammed Kayhan mesleğinde son derece başarılıdır. Hekim kliniğinde son teknoloji ekipmanları kullanmakta ve yine kendisi gibi profesyonel bir ekibi istihdam etmektedir. Bu nedenle Muhammed Kayhan, başta implant tedavisi olmak üzere ağız ve diş sağlığı ile ilgili tüm hastalıkların tedavisinde birinci olarak tercih edilmektedir. Öte yandan klinikte Konya implant fiyatları da uygun düzeyde tutulmuş ve bu faydalı yöntemden herkesin faydalanması sağlanmaya çalışılmıştır.

İmplant tedavisi nedir?

İmplant kısaca titanyum gibi malzemeden yapılan diş kökünün çeneye yerleştirilmesini ifade eder. İmplant gerçeğe ve orijinale son derece yakındır. Öte yandan estetik görünümü üst seviyelere çıkardığı için son derece başarılı bir tedavi yöntemi olarak sıkça tercih edilmektedir. İmplant tedavisinin iyileşmesi üç veya beş aylık bir süreci kapsamaktadır. Vidalama işlemi ile çeneye yerleşen diş sonra kaliteli malzemeler ile kaplanarak diş etine uyumu da sağlanmaktadır.

İmplant fiyatları ne düzeydedir?

Diş Hekimi Muhammed Kayhan kliniğinde implant tedavisini son teknolojik ekipmanlar ile gerçekleştirmektedir. Bu nedenle hastaların iyileşme süreci de azalmaktadır. Öte yandan bu işlem lokal anestezi işlemi kullanılarak yapılmaktadır. Lokal anestezi de işlem sırasında oluşacak ağrıların hissedilmemesi ve hastanın yaşam kalitesinin eksilmemesi için son derece önemlidir. İmplant tedavisi son derece estetik ve kaliteli bir tedavi olduğundan bazı hekimler veya kliniklerce çok büyük rakamlar telaffuz edilmektedir.  Diş Hekimi Muhammed Kayhan implant tedavisini ulaşılabilir fiyatlarda gerçekleştirmektedir.

İlgili Yazılar