Temajet © 2021. Tüm hakları saklıdır.

Güncel Haber Bültenleriniz Haber Port'da

  1. Anasayfa
  2. »
  3. »
  4. CMD’den Windows 10 Etkinleştirme
Genel

CMD’den Windows 10 Etkinleştirme

vadi vadi - - 6 dk okuma süresi
24 0

Gelişen günümüz çağı ile teknoloji de son hızla gelişmektedir. Teknolojinin gelişmesi hiç kuşkusuz ki asıl olarak bilgisayar ve telefonlara yansıyor. Kullanıcılar günlük işlerinin çoğunu bilgisayar ve telefon ile yönetmektedir. Durum böyle olunca da işletim sistemlerine devamlı olarak güncelleme geliyor. Kullanıcıların çoğunluğu Windows işletim sistemi tercih ediyor.

Windows işletim sisteminin çoklu özellikleri ve bilgisayar kullanımı oldukça elverişlidir. Durum böyle olunca işletim sistemlerine gelen bu güncellemeler ile kullanılan bilgisayar performansı artmaktadır. Bununla birlikte kullanılan uygulamalardan daha fazla verim alıyor. Tam da bu noktada devreye CDM’den Windows 10 etkinleştirme fikri karşımıza çıkar! Zira bu sayede CMD aracılığıyla Windows 10 etkili bir şekilde kullanılmaktadır!

Windows işletim sisteminin son sürümü olan Windows 10 ise her bakımdan kullanıcılar tarafında övgü almaktadır. Özellikle ofis programları ve grafiklerinin net oluşu ile oldukça seçenek vardır. Eğer Windows 10 sürümünü etkinleştirmek istiyorsanız belli başlı bir program kullanımına gerek kalmamaktadır. Komut satırına ürün anahtarı girilerek Windows 10 etkinleştirebilirsiniz. Komut satırı olan CMD’den Windows 10 etkileştirme ile program kullanmadan yüklenmektedir. Bu sayede oldukça pratik olan bu yöntem ile son sürüme sahip olabilirsiniz.

Orijinal Windows Lisansı

Bilgisayar kullanımı hiç kuşkusuz ki gerek bireysel gerek iş hayatının vazgeçilmezleri arasındadır. Durum böyle olunca belli özelliklere sahip bilgisayarlar tercih veriliyor. Özellikle Windows sürümünün sundukları ile bilgisayar kullanımı daha da kaliteli kullanım kazanmaktadır. Durum böyle olunca kullanıcılar Windows işletim sisteminin güncel lisanslarını kullanmaktadır. Windows sürümünde orijinal lisans kullanıldığı takdirde her türlü seçenek doğru şekilde analiz ediliyor.

Sürüme gelen güncelleme ile kullanılan uygulamalar da destekleniyor. Aynı zamanda kullanılan bilgisayarın performansı da orijinal lisans sayesinde daha aktif kullanılmaktadır. Durum böyle olunca orijinal Windows lisans tercihi ile Windows 10 etkinleştirmesi yapabilirsiniz. Eski zamanlarda oldukça zor olan bu uygulama artık çok kolay.

Bilgisayarınızda bulunan CMD ile sürümü güncelleyebilirsiniz. Bunun için birçok alanda CMD’den Windows 10 etkinleştirme hakkında bilgi de veriliyor. CMD’den Windows 10 etkinleştirmeiçin ürün anahtarınızı CMD kısmına girerek oldukça pratik bir şekilde yapılmaktadır. Orijinal lisans destekli olarak yapacağınız bu yöntem ile güncel sürüme sahip olabilirsiniz!

Neden Lisanslı Windows 10 Kullanmalıyız?

Bilgisayar kullanıcılarının çoğu Windows sürümü kullanmaktadır. Bunun sebebi seçenekler sunan uygulama programları her türlü kullanıcıya hitap ediyor. Durum böyle olunca popüler olan Windows işletim sistemi devamlı güncellenmektedir. Böylelikle kullanıcıların ihtiyaçları doğrultusunda gelen güncellemeler ile çok daha verimli kullanım sağlanıyor. Ancak bazı durumlarda orijinal olmayan lisans ile sürüm güncellemesi yapılmaktadır.

Orijinal lisanslı olmayan ürünlerin kullanımı ne yazık ki yasal değildir. Yasal olmayan bu kullanım da bilgisayar kullanımının dahi verimini düşürmektedir. Bunun önüne geçmek için Microsoft Store tarafından lisans satın alabilirsiniz. Bu sayede bilgisayarınız zarar görmeyerek daha verimli bir kullanım sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda Windows 10 sürümünün de sunduğu tüm faydalardan tam olarak yararlanılır. Orijinal lisans için CMD’den Windows 10 etkinleştirme işlemi yapılmaktadır. Bu aynı zamanda oldukça pratik bir kurulumdur.

Adım Adım Windows 10 Etkinleştirme

Bilgisayar kullanıcılarının neredeyse yarısından fazlası artık Windows 10 işletim sistemi kullanıyor. Önceki sürümlerinin de lisanslı satışı durduğu için Windows 10 oldukça popülerdir. Durum böyle olunca Windows 10 etkinleştirme çok fazla araştırılan bir konu olmaktadır. Günümüz koşullarında CMD’den Windows 10 etkinleştirme işlemini lisanslı bir şekilde yapmanız; beraberinde önemli kazanımları da getirmektedir. Zira bu sayede Windows 10 işletim sisteminden üst seviyede yararlanmak da mümkün olur. Üstelik günümüz koşullarında bu ürünün orijinal anahtarına ulaşmak oldukça pratik bir hal almıştır.

Öncelikli olarak programsız kurulum için bilgisayarda bulunan CMD’den Windows 10 etkinleştirme yapabilirsiniz. Bu kurulum oldukça pratik olmaktadır. Bunun yanı sıra kullanıcısı olduğunuz bilgisayarınızın da bazı işletim özelliklerine sahip olması gerekmektedir. Bunlar, depolama alanı, işlemci ve bellek gibi özelliklerdir. Bu özelliklerin de bulunduğu takdir de Windows 10 etkinleştirme adımları oldukça kolay olacaktır. Aynı zamanda bilgisayarınızın yönlendirmesi ile de kolay kurulum sağlanıyor. Böylelikle sizde Windows 10 sürümüne geçebilirsiniz! Siz de https://enucuzlisans.com/windows-10-home-bireysel-dijital-lisans/ internet sayfası aracılığıyla Windows 10 etkileştirme adımlarına dair bilgi edinebilirsiniz!

İlgili Yazılar