Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Guncel
  4. »
  5. ÇİĞDEM GÜNAL

ÇİĞDEM GÜNAL

haber haber - - 3 dk okuma süresi
11 0

ÇİĞDEM GÜNAL

1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Çiğdem Günal, orta öğrenimini Bursa’da, üniversite yıllarını ise İstanbul’da geçirdi. Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun olan Günal, yüksek lisans eğitimini aynı üniversitede İnsan Kaynakları Yönetimi üzerine tamamladı. Bir süre ekonomi sektöründe çalıştıktan sonra televizyona geçiş yaptı.

Çiğdem Günal, televizyon hayatına Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün resmi televizyonu BJK TV’de sunucu olarak başladı. Daha sonra Tivibuspor’a geçerek yüzlerce program yaptı ve konuklar ağırladı. Türkiye’nin spora yön veren isimleriyle yaptığı röportajlarla dikkat çeken Günal, milli futbolcularla da söyleşiler gerçekleştirdi. Elde ettiği başarılarla sporda kadın algısını yıkan isimler arasında yer aldı ve çok sayıda ödüle layık görüldü.

Televizyon sunuculuğunun yanı sıra önemli birçok etkinliğin de sunuculuğunu üstlendi. Capital ve Ekonomist dergilerinin gerçekleştirdiği CEOBand: CEO’lar Sahnede etkinliğini sunan Çiğdem Günal, Türk Telekom’un organize ettiği Game On, Türk Telekom Start ve Verimlilik Çalıştayı 2022 gibi organizasyonlarda sunucu olarak görev aldı.

Bunların yanı sıra Antalyaspor’un ev sahibi olduğu Antalya Winter League’de, uluslararası düzeyde önemli spor profesyonellerinin ağırlandığı etkinliğin açılış ve gala gecesinde sahnede yer aldı. Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) çeşitli işbirlikleri, Duoble Pass ve GoArt Metaverse anlaşmalarının imza törenleri de yine Çiğdem Günal’ın sunumuyla gerçekleşmektedir. İngilizce bilen Günal, birbirinden başarılı çalışmalarına devam etmektedir.

Aldığı Ödüller:

  • Altın Melek Ödülleri’nde Yılın En İyi Kadın Spor Programı Sunucusu Ödülü,
  • Uluslararası İş İnsanları Zirvesi’nde En İyi Çıkış Yapan Spor Programı Ödülü,
  • Uluslararası Kristal Elma Ödülleri’nde Yılın En İyi Spor Programı Ödülü,
  • Uluslararası Zirve Ödülleri’nde Yılın En İyi Spor Röportajı Ödülü,
  • The Best of Time Ödülleri’nde Yılın En İyi Kadın Spikeri Ödülü,
  • Altın Marka Ödülleri’nde Yılın En İyi Kadın Spor Sunucusu Ödülü,
  • Moon Life Yılın En İyi Ödülleri’nde En İyi Kadın Spor Spikeri Ödülü,
  • 2. Uluslararası Elmas Ödülleri’nde Yılın En Başarılı Kadın Spikeri Ödülü,
  • Altın Melek Ödülleri’nde Yılın En İyi Spor Programı Sunucu Ödülü.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir