Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Cansu Durkun kalıcı makyaj eğitimi

Cansu Durkun kalıcı makyaj eğitimi

haber haber - - 2 dk okuma süresi
8 0

Kalıcı makyaj alanında bir eğitim aldığınızda artık bu alanda profesyonel olarak işlem yapabilme yetkisine sahip olursunuz. Tüm kalıcı makyaj uygulamaları için farklı eğitimler açılıyor. Ve bu eğitimlere katılarak, burada başarı sağlayabilen tüm katılımcılar, eğitim sonunca bir sertifika alıyor. Alınan bu sertifika ile eğer varsa kendi salonlarınızda, yoksa başka tüm güzellik eve kuaför salonlarında profesyonel olarak kalıcı makyaj yapabilirsiniz.

,

Kalıcı makyaj eğitimleri arasında kalıcı eyeliner eğitimleri veriliyor. Ankara’da kalıcı makyaj eyeliner eğitimi alabilmek için Cansu Durkun ile iletişime geçebilirsiniz. Cansu Durkun’a ait olan merkezlerde birebir uygulamalı olarak kalıcı makyaj eyeliner eğitimi alabilirsiniz.

Cansu Durkun bünyesinde verilen tüm eğitimlere sertifika almak isteyen kişinin birebir katılımı zorunludur. Burada sözlü ve çoğunlukla uygulamalı olarak kalıcı eyeliner makyaj eğitimi veriliyor. Böylelikle hem işlem hakkında hem de uygulamanın tüm detayları hakkında bilgi sahibi oluyorsunuz.

ins:cansudurkun hesabını takip edebilir ve bu alanda çok daha detaylı ilgiye sahip olabilirsiniz.


Cansu Durkun kalıcı makyaj eğitimi

Cansu Durkun 2010 yılından bu yana güzellik merkezi sektöründe kalıcı makyaj üzerine çalışıyor. Aslında anne mesleği olan bu işte büyük bir başarı elde eden Cansu Durkun kalıcı makyaj eğitimleri ile sahip olduğu bilgi ve birikimi tüm sektör çalışanları ile paylaşıyor.

facebook: cansudurkun hesabını takibe alabilirsiniz. Ve Cansu Durkun tarafından verilecek olan tüm eğitimleri takip edebilirsiniz.

İlgili Yazılar