Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Sağlık
  4. »
  5. Burun Estetiği (Rinoplasti) Yöntemleri

Burun Estetiği (Rinoplasti) Yöntemleri

haber haber - - 6 dk okuma süresi
14 0

Burun Estetiği (Rinoplasti) Yöntemleri

Burun estetikleri hakkında birçok detaylar söz konusudur. Bu ameliyat türü, sadece burunda uygulanır. Burun organındaki şekil bozuklukları ve işlev sorunları sadece burun estetiği üzerinden düzeltilir. Bu nedenle burun estetiği fiyatları inceleniyor.

Burun estetikleri yani rinoplasti ülkemizde en köklü olan estetik uygulamasıdır. Birçok özellikleri söz konusu olan burun estetiği özellikle birkaç yıl öncesine dek kadınlara hitap ediyordu. Fakat bugün artık erkekler tarafından da bu ameliyat türü tercih ediliyor. Erkeklerde de burun biçiminden huzursuzluk duyulması söz konusudur. Bu durumda erkekler doğrudan burun estetik ameliyatını güvenle tercih ediyor.

Özellikle orta yaş grubundaki erkekler bu ameliyat için doğrudan estetik ve plastik cerrahisine başvuruyor. Böylece kaliteli rinoplasti üzerinden hem kadınlar hem de erkekler daha kaliteli bir hayata sahip oluyor. Burun estetikleri bugün daha modern ortamda uygulanır. Bu nedenle hastaların ameliyat süreci boyunca ağrılar duyması veyahut enfeksiyona maruz kalması söz konusu değildir.

Burun Estetiği (Rinoplasti) Nasıl Yapılır?

Burun estetikleri veyahut rinoplasti pratik bir şekilde uygulanır. Bu bağlamda burun estetiği birkaç yıl öncesine oranla bugün zaman kaybı oluşturmaz. Burun kanatları açılarak buradan kemik ya da burun kemeri törpülenir. Böylece burun inceltilerek daha estetikli hale getirilir. Güncel burun estetiği fiyatları bütçenize hitap eder.

Burun Estetiği Kimlere Uygulanır?

Burun estetikleri burnundan memnun olmayanlara uygulanır. Bu ameliyatta bireylerin hastalık geçirmesine gerek yoktur. Sadece burundaki şekilden memnun kalınmaması yeterlidir. Bu kapsamda burun estetik her yaştan bireylere uygulanabilir.

Burun Estetiği Sonrası Nelere Dikkat Edilmeli?

Burun estetiklerinden sonrası önemlidir. Ameliyatı yapılan burun organının darbelerden korunması gerekir. Bu nedenle burun estetik sonrasında da burnun dış etkenlerden korunmasına özen gösterilmelidir. En az 30 gün boyunca yüzüstü yatış pozisyonundan uzak durulmalıdır. Burun estetikleri sonrasında doktorun belirttiği sürede duş alınmalıdır.

Burun (Rinoplasti) Estetik Ameliyatı Sonrası İyileşme Nasıl Olur?

Burun yani burun estetik sonrası iyileşme hemen olmayabilir. Bu durum süreçleri kapsar. Bu nedenle burun estetiği fiyatları ve ameliyattan sonrasında en az 3 aylık süreç söz konusudur. Bu süreç sonrasında burun yeni şeklini kusursuz bir şekilde almaya başlar.

İstanbul’da Kaç Gün Kalmalı Ve Kaç Gece Hastane’de Kalmalıyım?

Burun estetiklerinde İstanbul’da ortalama olarak 48 saat kalabilirsiniz. Bu kapsamda en uygun otelde konforlu bir şekilde konaklayabilirsiniz. Estetik ameliyatından önce bu süreci değerlendirebilirsiniz. Ameliyat sonrasında ise, İstanbul profesyonel özel doktor klinik merkezinde en fazla 1 gün kalabilirsiniz.

Hasta Ne Zaman Taburcu Olur?

Burun estetiklerinde hasta çoğu zaman ameliyat tamamlanır tamamlanmaz taburcu edilir. Bu nedenle hastanede kalması genellikle söz konusu değildir. Sadece amatör bir şekilde yapılan rinoplastilerde hastaların yakın gözetimde kalması söz konusudur. Bu nedenle burun estetiği fiyatları harici burun estetiklerinde en iyi doktor kliniklerinin tercih edilmesi önemlidir.

Estetik Sonrası Hastasında Çok Ağrı Olur Mu? Morluk Ya da Şişlik Olur Mu?

Burun estetikleri sonrasında hastada çok ağrı olmaz. Çünkü bu ameliyat türü doğrudan lokal anestezi üzerinden ağrısız bir şekilde uygulanır. Operasyon süreci boyunca hasta uyutulur. Böylece operasyon hasta hissetmeden sağlıklı bir şekilde yapılır. Ameliyattan sonra burun üzerinde hafif düzeyde ödem ve morluk görülebilir. Bu durum 2 gün içerisinde etkisini kaybeder ya da gözle görülür düzeyde azalır.

Burun Estetiği Fiyatları

Evinizin konforunda burun estetikleri en güncel fiyatlarına bakabilirsiniz. Bu doğrultuda ister hastaneden ister özel doktor kliniklerinden burun estetikleri yaptırabilirsiniz. Bu nedenle bugün bu ameliyatı daha da düşük fiyatlar üzerinden yaptırabilirsiniz. Burun estetikleri fiyatları hem ülkeler hem de kentler arasında da farklılık gösterir. Bu nedenle mümkünse burun estetiklerinde İstanbul ilimizi tercih etmelisiniz. Diğer estetik işlemlerde olduğu gibi burun estetiği fiyatları da her yıl güncellenir.

https://serifyavuz.com/burun-estetigi-rinoplasti/ bilgi için hemen tıklayın.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir