Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Port Güncel Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Sağlık
  4. »
  5. Burun Estetiği (Rinoplasti)

Burun Estetiği (Rinoplasti)

haber haber - - 6 dk okuma süresi
12 0

Burun Estetiği (Rinoplasti)

Burunda biçim ve işlev sorunu olması durumunda burun estetiği uygulanır. Tıpta rinoplasti olarak da bilinen bu ameliyat yöntemi bugün 81 ilden tercih ediliyor. Rinoplastiyi özel kılan birçok etkenler söz konusudur.

Profesyonel anlamda uygulanması ve garantili neticeler sunması ameliyatın en büyük özelliğidir. Fakat diğer estetik uygulamalarında olduğu gibi rinoplasti ameliyatı da doğrudan amatör türünden kliniklerde de uygulanır.

Bu gibi klinik merkezleri kurumsal olmadığından kusurlu bir şekilde ameliyat yaparlar. Bu da sizlerin doğal olarak mağdur kalması demektir. Bu nedenle rinoplasti ameliyatında da mutlaka kaliteli doktor klinik merkezi tercih etmelisiniz.

Burun Estetiği (Rinoplasti) Nedir?

Birçok avantajları söz konusu olan burun estetiği bugün ek ücretsiz olarak uygulanır. Bu nedenle evinizin konforunda rinoplasti ameliyatı randevusu alabilirsiniz. Burun estetikleri doğrudan burun ucunun kaldırılması ve burnun kusursuz bir şekilde şekillendirilmesi demektir. Bu ameliyat türünden ayrıca her yaştan bireyler sorunsuz bir şekilde faydalanabiliyor.

Burun Estetiği Nasıl Yapılır?

Burun estetikleri genel olarak ağrısız bir şekilde yapılır. Çünkü bugün burun estetiği en modern ameliyathaneler üzerinden gerçekleştirilir. Böylece hastalar 24 saat sonrasında taburcu edilir. Burun kenarından açılan kesiler üzerinden burun kemiği ya da kemeri törpülenir. Böylece buruna kusursuz bir incelik sunulur. Burun estetikleri bu organın kusursuz incelmesi demektir. Öncesinde güncel burun estetiği fiyatları incelemeniz gerekir.

Kimlere Uygulanır?

Burun estetikleri doğrudan burundaki biçimden memnun kalmayanlara,burun ucunun düşük olduğu bireylere ve burun içinde et parçası olan bireylere uygulanır. Bu nedenle burun estetiği fiyatları geçmişten günümüze dek yoğun olarak incelenir.

Hangi Durumlarda Yapılmalıdır?

Burun estetikleri özellikle burunda sağlıklı bir şekilde nefes alışverişi yapılmaması durumunda mutlaka yapılmalıdır. Çünkü bu gibi riskli durumlar bireylerde yaşam kalitesini ciddi anlamda düşürür. Bu da konforlu hayat yaşanmamasına neden olur.

Burun estetikleri daha çok buruna biçim verilmesi amacıyla tercih edilir. Fakat özellikle orta ve ileri yaş grubundaki bireylerde burun içi etinin alınmasına yönelik de bu ameliyata başvurular yoğun olarak yapılıyor. Bu nedenle burun estetiği fiyatları sizlerin beklentilerine hitap eder.

Burun Estetiği Öncesi Bilinmesi Gerekenler

Burun estetiklerinden öncesinde mutlaka bilinmesi gerekenler söz konusudur. Her estetik uygulamasında olduğu gibi burun estetiği fiyatları ameliyat öncesinde mutlaka bilinmelidir. Henüz ücretini bilmediğiniz bir ameliyatı yaptırmanız mantıksız olacaktır. Bununla birlikte ameliyat öncesinde burun spreyleri ve çeşitli kremler kullanmaktan kaçınmalısınız. En düşük 6 saatlik kaliteli bir uyku almanız ayrıca önemlidir.

Burun Estetiği Sonrası Nelere Dikkat Edilmeli?

Burun estetiklerinden sonrasında da dikkat edilmesi gereken birçok konular söz konusudur. Burun ameliyatı başarılı bir şekilde uygulanır. Ameliyattan en az 15 gün boyunca burun tamponu yerinde kalması önemlidir. Bu ürünün doktor dışında çıkartılması riskli sonuçlara neden olabilir. Burun estetikleri ameliyatından 30 gün sonrası boyunca burun darbelere karşı mutlaka korunmalıdır.

Burun Estetiği Fiyatları

Ayrıca güncel olan burun estetiği fiyatları klinikler arasında karşılaştırılmalıdır. Bu kapsamda en uygun fiyatlı doktor klinik merkezinden burun estetikleri ameliyatı yaptırılmalıdır. Burun estetikleri ameliyatlarında hatalı işlemler beraberinde burun sağlığının olumsuz etkilenmesi demektir.

Bu kapsamda mutlaka ameliyatın deneyimli bir estetik ve plastik cerrahisi tarafından yapılması gerekir. Diğer estetik işlemlerinde olduğu gibi burun estetikleri ameliyatı için de doktorunuzun resmi sitesi üzerinden 7/24 randevu alabilirsiniz. Bu ameliyat hakkında merak ettiğiniz herşeyi sadece uzman doktorunuzdan öğrenebilirsiniz.

Rinoplasti sadece bir estetik ameliyatı değildir, bu tedavi biçimi aynı zamanda sizlerde oluşan sinir bozukluklarının da giderilmesini sağlar. Çünkü burun sorunları bireylerde ruhsal yönden de travmalara neden olur.

Bu negatif durum iş ve sosyal hayatın da olumsuz etkilenmesine neden olur. Burun estetikleri bu nedenle geçmişten günümüze dek profesyonel estetik ve plastik doktorları tarafından önerilmiştir.

https://www.sapphirehealthclinic.com/tr/burun-estetigi/ bilgi için hemen tıklayın.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir